Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 5-0 EFMD

“Volgens ons is Keystone Academic Solutions een van slechts een handvol websites die echt begrijpen wat de kracht van het internet is en een unieke waardepropositie bieden, ondersteund door service van hoge kwaliteit.”

Matthew Wood
Directeur communicatie
EFMD

“De service van Keystone Academic Solutions is zeer nuttig gebleken voor het maken van reclame voor onze universitaire opleidingen wereldwijd en het verhogen van het aantal studenten dat mogelijk geïnteresseerd is in een studie in Catania. We bevelen de service van Keystone van harte aan bij andere universiteiten die hun internationale zichtbaarheid willen verhogen.”

“Het team bij Keystone Academic Solutions heeft blijk gegeven van opmerkelijke toewijding om ons te helpen onze leads naadloos te integreren in het CRM-systeem van onze universiteit. Hoewel er een tijdzoneverschil is, doet het team zijn uiterste best om zich aan onze planningen aan te passen wanneer we moeten overleggen, en staan ze altijd voor ons klaar om ons te helpen de workflow te verbeteren. ”

“Als internationaal hoger onderwijsinstituut voor economische studies heeft de European University het juiste middel nodig om wereldwijd reclame te kunnen maken voor onze opleidingen. Keystone Academic Solutions biedt precies dat middel.”

"Keystone Academic Solutions is voor ons altijd een toonaangevende presteerder op het gebied van leadgenerering in de campagne, met een accountmanagementteam dat zeer goed met ons samenwerkt. De leads zijn van hoge kwaliteit en we zijn er zeer tevreden over."

Getuigschriften