Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 4-2 Geneva Business School

“Het studentenwervingssysteem van Keystone Academic Solutions bespaart ons enorm veel tijd.”

Donald Armbrecht
Manager e-marketing
Geneva Business School

Inschrijfsysteem voor studenten

Marketing voor het hoger onderwijs kent twee aspecten. Om te beginnen worden marketingstrategieën gebruikt om het merk bekender te maken. Een universiteit of school met een goed gedefinieerd en herkenbaar merk trekt automatisch meer aandacht van studenten. Maar merkbekendheid wordt niet automatisch omgezet in gekwalificeerde aanvragen of een positieve groei van het aantal inschrijvingen.

Het ultieme doel van alle marketingstrategieën in het hoger onderwijs moet zijn om gekwalificeerde studenten in te schrijven en te behouden, die zullen slagen en reclame zullen maken voor hun alma mater via hun prestaties. Kortom, goede marketingstrategieën houden zichzelf in stand. De uitdaging komt niet voort uit de noodzaak van marketing aan studenten, maar uit het omzetten van interesses op basis van marketingcampagnes in echte inschrijvingen van hoge kwaliteit.

De meeste scholen en instellingen gebruiken momenteel verschillende technieken om in contact te komen met studenten. En met moderne, analytische middelen kunnen deze campagnes succesvol lijken. Maar geen enkele marketingtechniek zal ervoor zorgen dat de inschrijvingsdoelen gehaald worden als de universiteit geen toegankelijke en intuïtieve manier heeft om te reageren op aanvragen die door marketingcampagnes worden gegenereerd of de middelen om goede relaties op te zetten met potentiële studenten. Hedendaagse studenten, die zijn opgegroeid met directe communicatie en steeds meer verschillende media op basis van interesses, verwachten snel een relevant antwoord.

Daarom biedt Keystone Academic Solutions u een intuïtief inschrijfsysteem waarmee u het potentieel van uw marketingstrategieën kunt maximaliseren en potentiële aanvragen kunt omzetten in succesvolle inschrijvingen. De op maat gemaakte SmartHub van Keystone maakt het beheer van studentaanvragen gemakkelijk en biedt u de mogelijkheid om inschrijfgegevens te verzamelen, te analyseren en snel op potentiële studenten te reageren. U kunt uw SmartHub aanpassen om contacten en analytische gegevens weer te geven met betrekking tot de door u gewenste demografie en gegevens te ontwikkelen waarmee u in elke stap van het aanvraag- en inschrijvingsproces rechtstreeks met studenten kunt communiceren. Met de studentinschrijvingsmiddelen van Keystone kunt u het gokwerk uit de marketing- en aanvraagcyclus halen en zorgen dat wanneer de toelatingen eenmaal plaatsvinden, u en uw potentiële studenten perfect bij elkaar passen.