Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 4-1 Campus Support

“We werken met plezier samen met Keystone Academic Solutions, aangezien ze ons hoogwaardige leads bieden en ons helpen onze inschrijvingsdoelen te bereiken.”

Verena Wunderlich
Coördinator online marketing
Campus Support

Marketing inschrijving studenten

Wat is marketing inschrijving studenten en wat is het belang ervan? Marketing inschrijving studenten is een collectieve strategie die door instituten wordt benut om potentiële studenten aan te trekken en ermee in contact te treden. In de snelle wereldwijde academische omgeving van vandaag de dag hebben de marketingstrategieën van universiteiten een direct effect op niet alleen de inschrijving, maar ook op de erkenning en het behoud van studenten. De potentiële hedendaagse studenten in het hoger onderwijs zijn anders dan die van eerdere generaties. Ze zijn zeer mobiel. Ze zijn goed op de hoogte en verbonden en ze zijn zich meer bewust van traditionele marketingstrategieën (en er dus minder vatbaar voor). En tegenwoordig verwachten potentiële studenten meer dan ooit een persoonlijke ervaring van hoge kwaliteit. De vereisten van deze nieuwe generatie studenten, uit binnen- en buitenland, brengen verschillende uitdagingen met zich mee voor marketing- en inschrijvingsafdelingen van universiteiten, evenals interessante kansen om nieuwe prospects te onderzoeken en te leren kennen.

Keystone Academic Solutions loopt voorop op het gebied van marketing voor de inschrijving van de hedendaagse student. Bij Keystone begrijpen we dat moderne marketing voor inschrijving verder gaat dan alleen werving. Onze marketingoplossingen reageren op de behoeften van universiteiten vanaf het identificatieproces tot aan de inschrijving en het behoud van studenten. De eerste stap voor behoud is het opzetten van een sterke relatie met gekwalificeerde aanvragen.

Met meer dan tien jaar ervaring in de sector beschikt Keystone Academic Solutions over het inzicht en de ervaring om u een productieve relatie met studenten te laten opzetten en onderhouden. Onze marketingoplossingen nodigen studenten uit om rechtstreeks te communiceren met toelatingscommissies en bieden hoogwaardige informatie waarmee studenten al direct contact kunnen leggen met uw school. We werken met u samen om een marketingstrategie te ontwikkelen die de zichtbaarheid van uw merk optimaliseert en zich richt op ideale kandidaten.

Natuurlijk helpt een positieve contactervaring met gekwalificeerde aanvragen bij het opzetten van een duurzame relatie, maar een succesvol marketingplan is ook afhankelijk van positieve omzettingspercentages. Keystone Academic Solutions heeft de hoogste omzettingspercentages in de sector. Onze marketingoplossingen bieden verschillende middelen om het potentieel van uw contact te maximaliseren en onze strategieën zijn gericht op een zo vroeg mogelijk contact met de studenten. We bieden geïntegreerde analyses die u de kans geven om succesvolle campagnes te identificeren. Keystone vereenvoudigt het marketingproces en verzamelt alle gegevens in één gemakkelijk toegankelijk systeem, zodat de leden van uw toelatingscommissie snel en efficiënt op gekwalificeerde studenten kunnen reageren. De inschrijvingsmarketing van Keystone optimaliseert de werving op basis van ontwerp, niet op goed geluk, zodat het maximum aantal gekwalificeerde aanvragen de inschrijvingsfase bereikt.