Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 2-0 European University Business School

“Als internationaal hoger onderwijsinstituut voor economische studies heeft de European University het juiste middel nodig om wereldwijd reclame te kunnen maken voor onze opleidingen. Keystone Academic Solutions biedt precies dat middel.”

Elsa Perez
Manager online verkoop, afdeling marketing
European Business School

Marketingbedrijven voor studentenwerving in het hoger onderwijs

“Keystone Academic Solutions valt op onder het grote aantal onderwijswebsites: een zeer tijdbesparende manier om goede resultaten te bereiken om het gebied van marketing voor hoger onderwijs! Wij zijn het Keystone-team heel dankbaar!”

Ute Wiedner
Communicatiemedewerker
Graz University of Technology

Meer informatie

Hogere onderwijsinstelling

“De meertalige aanpak van Keystone Academic Solutions maakt onze opleidingen zichtbaar voor studenten van over de hele wereld! Daarnaast presteren de managers van Keystone echt uitstekend!”

Yulia Sheveleva, PhD,
Manager werving
CERGE-EI

Meer informatie

E-mailmarketingcampagnes voor hoger onderwijs 2017

“We hadden een deadline voor de werving van studenten voor onze ESL-opleidingen en deze was heel kort. Dankzij de gerichte directe e-mailmarketingcampagne van Keystone Academic Solutions hebben we een groot aantal reacties ontvangen.”

Caroline Madden
Marketing
Limerick City College ELS

Meer informatie

Marketing- en inschrijvingsservices voor hoger onderwijs

“Voeg hier het gebruiksgemak en de marketingeffectiviteit aan toe en Keystone Academic Solutions werd een gemakkelijke beslissing voor ons toen we ons abonnement moesten verlengen en moesten kiezen voor aanvullende diensten.”

Winston Wee
Specialist digitale marketing
Singapore Management University

Meer informatie

Marketingsoftware voor studentenwerving in het hoger onderwijs

“Keystone Academic Solutions biedt ons uitstekende internationale publiciteit voor onze opleidingen op onze campussen in Brazilië, Italië en Spanje. Ze helpen ons bij het bereiken van onze inschrijvingsdoelen op de internationale markt voor promovendi. Daarnaast zijn de klantenservice en ondersteuning uitstekend. Ik beveel Keystone van harte aan.”

Marko Simic
Manager interactieve marketing
IED

Meer informatie

Digitale marketing voor hoger onderwijs in 2019

“Keystone Academic Solutions is een zeer effectieve en moderne marketingoplossing die momenteel verkrijgbaar is voor universiteiten en economische opleidingen”  

Prof. dr. Peter Lorange,
Directeur
Lorange Institute of Business Zürich

Meer informatie

Marketingcampagnes voor hoger onderwijs

“Barcelona GSE werkt al jaren samen met Keystone Academic Solutions. Zij bieden leads van hoge kwaliteit voor onze master- en beroepsopleidingen. Via onze campagnes hebben we een specifiek publiek weten te bereken, dat geïnteresseerd is in onze opleidingen, en hebben we een hoog ROI behaald.”

Nikos Filippakis
Marketingspecialist
Barcelona School of Economics

Meer informatie

Marketing voor hoger onderwijs

Wat is de belangrijkste trend in het hoger onderwijs van de 21e eeuw? In één woord: marketing. De afgelopen tien jaar zijn steeds meer scholen en instituten zich gaan concentreren op marketing om potentiële studenten aan te trekken. Marketing voor hoger onderwijs is essentieel voor inschrijving en behoud van studenten, maar is ook een belangrijk onderdeel van de merkidentiteit van hogere onderwijsinstellingen. Ontwikkeling van het merk is tegenwoordig in de meeste marketingafdelingen van universiteiten en instituten een kernfunctie. Scholen besteden meer tijd en geld om ervoor te zorgen dat hun merk zichtbaar, aantrekkelijk en geloofwaardig is. Marketing gericht op potentiële studenten is echter niet gemakkelijk en het kan lastig zijn met succes een merk van een instituut te positioneren zonder een goede marketingstrategie en ervaring met selectie van de vele verkrijgbare marketingtools. Er zijn voorbeelden te over van slecht beheerde pogingen om een merk te positioneren (of te herpositioneren) en van marketingcampagnes die zijn mislukt. Zelfs ervaren interne marketingteams van universiteiten kunnen moeite hebben met het vinden van de ideale manieren om hun merkbekendheid te optimaliseren. Hierbij kan Keystone Academic Solutions u helpen. Met meer dan tien jaar marketingervaring in het hoger onderwijs beschikken we over de expertise en de visie om het potentieel van het merk van uw school en uw marketingbudget te maximaliseren.

Keystone Academic Solutions haalt het gokwerk uit marketing voor hoger onderwijs en biedt u een intuïtief marketingplatform op maat dat direct op de behoeften van uw instituut inspeelt. Ons vertrouwde marketingsysteem begint met een aanpak van onder af, waarbij uw merk wordt gepositioneerd op de plaats waar dit het meeste effect heeft: in generieke zoekresultaten. Met Keystone kunt u de herkenning en zichtbaarheid van uw merk verbeteren en tegelijkertijd vaker worden weergegeven in merkloze zoekopdrachten. Omdat Keystone hoog wordt weergegeven in alle grote zoekmachines, weten wanneer u reclame voor uw school maakt in de vaste vermeldingen van Keystone gekwalificeerde studenten van over de hele wereld uw instituut direct te vinden en er contact mee te leggen. En met meer dan 42 miljoen bezoekende studenten per jaar is maximale zichtbaarheid voor uw opleiding gegarandeerd.

Naast het bieden van de hoogste omzettingspercentages in de branche biedt de unieke marketingaanpak van Keystone verschillende creatieve, authentieke manieren om contact te leggen, die direct gericht zijn op uw doelstudentenbestand. Met onze marketingstrategieën kunt u zich concentreren op de gebieden en demografische groepen met het meeste potentieel en de meeste relevantie. Ons systeem biedt bovendien direct inzicht in het succes van uw campagne. Bovendien begrijpt Keystone dat succesvolle marketingcampagnes een duidelijk, specifiek doel vereisen en authentieke interacties met studenten moeten opzetten. Ons specialistische team helpt u bij het kiezen van het ideale pakket voor uw marketingbehoeften, zodat u de handen vrij hebt om contacten te leggen met potentiële studenten en hen te helpen hun academische dromen waar te maken.