Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Marketing voor hoger onderwijs

Wat is de belangrijkste trend in het hoger onderwijs van de 21e eeuw? In één woord: marketing. De afgelopen tien jaar zijn steeds meer scholen en instituten zich gaan concentreren op marketing om potentiële studenten aan te trekken. Marketing voor hoger onderwijs is essentieel voor inschrijving en behoud van studenten, maar is ook een belangrijk onderdeel van de merkidentiteit van hogere onderwijsinstellingen. Ontwikkeling van het merk is tegenwoordig in de meeste marketingafdelingen van universiteiten en instituten een kernfunctie. Scholen besteden meer tijd en geld om ervoor te zorgen dat hun merk zichtbaar, aantrekkelijk en geloofwaardig is. Marketing gericht op potentiële studenten is echter niet gemakkelijk en het kan lastig zijn met succes een merk van een instituut te positioneren zonder een goede marketingstrategie en ervaring met selectie van de vele verkrijgbare marketingtools. Er zijn voorbeelden te over van slecht beheerde pogingen om een merk te positioneren (of te herpositioneren) en van marketingcampagnes die zijn mislukt. Zelfs ervaren interne marketingteams van universiteiten kunnen moeite hebben met het vinden van de ideale manieren om hun merkbekendheid te optimaliseren. Hierbij kan Keystone Academic Solutions u helpen. Met meer dan tien jaar marketingervaring in het hoger onderwijs beschikken we over de expertise en de visie om het potentieel van het merk van uw school en uw marketingbudget te maximaliseren.

Keystone Academic Solutions haalt het gokwerk uit marketing voor hoger onderwijs en biedt u een intuïtief marketingplatform op maat dat direct op de behoeften van uw instituut inspeelt. Ons vertrouwde marketingsysteem begint met een aanpak van onder af, waarbij uw merk wordt gepositioneerd op de plaats waar dit het meeste effect heeft: in generieke zoekresultaten. Met Keystone kunt u de herkenning en zichtbaarheid van uw merk verbeteren en tegelijkertijd vaker worden weergegeven in merkloze zoekopdrachten. Omdat Keystone hoog wordt weergegeven in alle grote zoekmachines, weten wanneer u reclame voor uw school maakt in de vaste vermeldingen van Keystone gekwalificeerde studenten van over de hele wereld uw instituut direct te vinden en er contact mee te leggen. En met meer dan 42 miljoen bezoekende studenten per jaar is maximale zichtbaarheid voor uw opleiding gegarandeerd.

Naast het bieden van de hoogste omzettingspercentages in de branche biedt de unieke marketingaanpak van Keystone verschillende creatieve, authentieke manieren om contact te leggen, die direct gericht zijn op uw doelstudentenbestand. Met onze marketingstrategieën kunt u zich concentreren op de gebieden en demografische groepen met het meeste potentieel en de meeste relevantie. Ons systeem biedt bovendien direct inzicht in het succes van uw campagne. Bovendien begrijpt Keystone dat succesvolle marketingcampagnes een duidelijk, specifiek doel vereisen en authentieke interacties met studenten moeten opzetten. Ons specialistische team helpt u bij het kiezen van het ideale pakket voor uw marketingbehoeften, zodat u de handen vrij hebt om contacten te leggen met potentiële studenten en hen te helpen hun academische dromen waar te maken.

Marketingbedrijven voor studentenwerving in het hoger onderwijs

De afgelopen jaren heeft marketing in het hoger onderwijs een hoge vlucht genomen. Als reactie op de groeiende behoefte aan effectieve marketingstrategieën in het hoger onderwijs is er een schijnbaar eindeloze stroom bedrijven en bureaus ontstaan die marketingservices voor universiteiten en scholen aanbieden. Marketingbedrijven voor hoger onderwijs zouden de ideale methode moeten bieden om het potentieel van de marketingcapaciteiten van uw school te maximaliseren. Omdat er echter zo veel aanbieders zijn, is het kiezen van een bedrijf dat aan al uw behoeften voldoet, uw doelen verwezenlijkt en binnen uw budget past een bijna even grote uitdaging geworden als zelf een marketingcampagne opzetten.

Omdat universiteiten en scholen wereldwijd diverse gekwalificeerde studenten willen werven, dienen ze bovendien meer tijd en middelen te besteden aan het onder de aandacht brengen van hun instituten bij studenten, zowel in het binnenland als internationaal. En omdat het hoger onderwijs een dienstverlenende sector is, spelen verschillende factoren een rol bij het opzetten en onderhouden van een relevant merk met een goede reputatie. Omdat deze instituten vaak optreden als overkoepelende organisaties voor een groot aantal semi-autonome en los verbonden faculteiten, afdelingen, interesses en individuen, kan het bovendien lastig zijn om de gehele universiteit of school met één strategie duidelijk op de markt te zetten.

In veel gevallen streven de afzonderlijke afdelingen ernaar marketingstrategieën te ontwikkelen die relevant en productief zijn binnen de context van hun eigen doelstellingen. En soms raakt het overkoepelende marketingconcept van een universiteit uit beeld wanneer het in verschillende faculteiten wordt geïnterpreteerd. Wanneer universiteiten en scholen met zulke complexe marketinguitdagingen worden geconfronteerd, kunnen marketingbedrijven voor het hoger onderwijs de structuur en organisatie bieden die nodig zijn om tegemoet te komen aan conflicterende eisen. Keystone Academic Solutions biedt marketingbedrijven het inzicht en de middelen die ze nodig hebben om succesvolle marketingstrategieën te ontwikkelen.

Het wereldwijde team van Keystone bestaat uit internationale studentenmarketingspecialisten met meer dan tien jaar praktijkervaring. We streven ernaar innovatieve en praktische oplossingen te bieden voor hogere onderwijsinstituten en -instellingen. We ontwikkelen marketingtools op maat op basis van daadwerkelijke, relevante gegevens en ontwikkelen strategieën die rechtstreeks inspelen op uw behoeften.

Keystone Academic Solutions biedt een groot aantal verschillende complete marketingmiddelen voor scholen van elk formaat. We werken direct samen met marketingbureaus om oplossingen te implementeren. Exclusieve diensten zoals Traffic Booster zorgen ervoor dat studenten met de relevante interesses in contact komen met de juiste opleidingen, en het op maat gemaakte Highlights vergroot de bekendheid van specifieke opleidingen of afdelingen met inhoud op maat. We luisteren naar uw wensen en passen ons aan veranderingen in uw doelstellingen en omstandigheden aan. Onze doorzoekbare database is ontworpen om generieke zoekopdrachten van hoog gekwalificeerde studenten aan te trekken. Dit betekent dat alleen de meest veelbelovende aanvragen de toelatingscommissie bereiken, waar deze van potentiële studenten in succesvolle afgestudeerden worden omgezet. En als het potentieel van vertrouwde merkloze zoekresultaten niet genoeg is, weet ons ervaren marketingteam ook wat de hedendaagse student aantrekkelijk vindt. We begrijpen dat de hedendaagse student op zoek is naar kwaliteit en individuele aandacht. Op basis daarvan wordt in de marketingtools van Keystone een combinatie van een intelligente strategie en creatieve inhoud gebruikt om te zorgen dat studenten een positieve ervaring hebben vanaf hun eerste klik tot aan het moment waarop ze op de campus arriveren.

Meer informatie

Hogere onderwijsinstelling

Naast traditionele academische structuren en instructiemethoden bieden veel instituten tegenwoordig uitgebreide mogelijkheden om online en op afstand te leren. Online graad- en certificeringsopleidingen zijn niet langer een opkomende markt, maar zijn een van de populairste en lucratiefste sectoren van het hoger onderwijs geworden. Aan de andere kant van het spectrum zijn door een toegenomen mobiliteit van studenten en de nadruk op internationale ervaring als essentieel onderdeel van hoger onderwijs basisopleidingen, voorbereidende opleidingen en speciale ondersteuningsopleidingen een essentieel onderdeel geworden van internationaal georiënteerde hogere onderwijsinstituten over de hele wereld.

Net zoals het traditionele aanbod op de campus zijn online opleidingen en speciale ondersteuningsopleidingen gericht op specifieke groepen studenten en moeten aangepaste marketingstrategieën ervoor zorgen dat de juiste studenten de juiste opleidingen kunnen vinden. Terwijl online opleidingen vaak worden aangeboden aan niet-traditionele studenten die een graad willen afronden of professionele vaardigheden willen verwerven, zijn speciale ondersteuningsopleidingen bedoeld om internationale studenten zo vroeg mogelijk in hun plannen voor hoger onderwijs te identificeren en in te schijven, vaak al voordat deze studenten het voortgezet onderwijs hebben afgerond.

Dit wordt nog eens bemoeilijkt doordat veel online opleidingen en speciale ondersteuningsopleidingen worden ontworpen en gegeven door opleidingsbeheeraanbieders die samenwerken met instituten op de campus om gerichte services voor specifieke demografische groepen studenten aan te bieden. Deze nieuwe online opleidingen en speciale ondersteuningsopleidingen bieden ideale academische oplossingen voor studenten, maar de samenwerking tussen fysieke instituten en beheersinstellingen voor online opleidingen brengt nieuwe uitdagingen met zich mee voor de studentenwervings- en marketingsector, en zowel opleidingsbeheerinstituten als scholen kunnen hierbij profiteren van gespecialiseerde services.

Bij Keystone Academic Solutions overleggen onze marketingspecialisten voor hoger onderwijs met opleidingsbeheeraanbieders en scholen om marketingoplossingen te ontwikkelen die tegelijkertijd inspelen op de specifieke behoeften van verschillende instituten en afdelingen. Dankzij de meertalige services van Keystone wordt het eenvoudig om het merk van een universiteit of opleiding te positioneren op de wereldmarkt en met onze exclusieve services Geo Targeting en Lingua kunt u zich concentreren op uw marketing- en wervingsstrategieën binnen ideale geografische en demografische gebieden. Onze aanbevelingen voor mediacampagnes en marketingstrategieën bevatten de gecombineerde expertise van ons internationale team van marketingadviseurs. En met meer dan tien jaar ervaring in digitale marketing voor het hoger onderwijs kan Keystone de beste omzettingspercentages bieden en de meest accurate leads genereren in de sector.

Keystone loopt al sinds 2002 voorop op het gebied van wereldwijde marketing voor hoger onderwijs. Scholen en cursussen die in onze vermeldingen voorkomen, ontvangen de meest gekwalificeerde aanvragen, omdat ze in generieke zoekopdrachten worden weergegeven, en de op maat gemaakte marketingpakketten van Keystone zijn geschikt voor instituten en opleidingsaanbieders van elk formaat. Of u nu de bekendheid van een handvol cursussen wilt verbeteren of de merken van tientallen scholen moet positioneren, Keystone biedt de middelen en kennis om aan uw marketingbehoeften te voldoen.

Meer informatie

E-mailmarketingcampagnes voor hoger onderwijs 2017

Digitale strategieën zijn de norm geworden in marketing voor het hoger onderwijs. Universiteiten en instituten wereldwijd melden dat ze momenteel een groot deel, zo niet het merendeel, van hun marketingcapaciteit besteden aan online en digitale oplossingen. Feitelijk is de verschuiving naar digitale marketing een van de meest consistente trends in het hoger onderwijs. Digitale marketing biedt talloze middelen om contact te leggen met studenten. Institutionele websites zijn momenteel een vereiste voor het leggen van contacten met en het ondersteunen van zowel potentiële als actieve studenten, en veel hogere onderwijsinstituten en universiteiten proberen studenten op hun eigen voorwaarden te bereiken via sociale media.

Een dynamische online aanwezigheid, evenals gebruiksvriendelijke interfaces en relevante reclame zijn essentieel om een positieve, responsieve merkpositionering voor het hoger onderwijs te ontwikkelen. Naast goed ontwikkelde instituutswebsites is marketing via e-mail een van de meest effectieve marketingstrategieën voor het hoger onderwijs. E-mail heeft de traditionele marketingcampagnes via de post binnen de sector hoger onderwijs volledig verstoord. En hoewel sociale media voor de meeste millennials het dominante communicatiemiddel zijn, gebruiken en vertrouwen de hedendaagse studenten nog steeds op e-mail voor formele correspondentie met universiteiten en scholen.

E-mailmarketing kan een waardevol middel zijn voor merkidentiteit en werving van studenten. Succesvolle e-mailmarketingcampagnes voor het hoger onderwijs zijn gebaseerd op grondig vastgestelde doelstellingen die een duidelijke, aantrekkelijke boodschap bieden. Dit lijkt simpel, maar e-mailmarketingcampagnes kunnen lastig te coördineren en te optimaliseren zijn, met complexe, maar essentiële taken zoals het identificeren van ontvangers, het opstellen van een e-maillijst en het faciliteren van de distributie, taken die veel tijd en inspanning kosten. En wanneer een school eenmaal een e-mailcampagne heeft gestart, vormen het analyseren van resultaten en het reageren op de antwoorden een extra uitdaging.

Keystone Academic Solutions promoot niet alleen uw merk via generieke zoekresultaten, maar biedt ook een gedegen e-mailmarketingservice waarmee u zich op specifieke demografische groepen kunt richten op basis van onze uitgebreide studentendatabase. Met directe e-mailmarketing van Keystone stroomlijnt u uw digitale campagnes en kunt u gemakkelijk in contact komen met gekwalificeerde studenten in binnen- en buitenland. Met onze grondige analyseprogramma's kunt u direct statistieken bekijken over het succes van uw campagne en met directe e-mailmarketing kunt u beslissen wanneer en hoe u op aanvragen reageert. Omdat we de complexiteit uit digitale campagnes halen, hebt u met directe e-mailmarketing van Keystone de tijd om creatieve campagnes te ontwikkelen die resultaten opleveren.

Meer informatie

Marketing- en inschrijvingsservices voor hoger onderwijs

Marketing is essentieel voor de groei en ontwikkeling van hogere onderwijsinstituten. Hogere onderwijsinstituten en scholen, ongeacht grootte, prestige of locatie, willen de beste en meest geschikte kandidaten aantrekken en behouden. En een succesvolle inschrijving begint met goede marketingstrategieën. Marketing voor hoger onderwijs helpt bij het opzetten van een specifieke merkidentiteit die ervoor zorgt dat de juiste studenten de juiste school identificeren en daarmee in contact treden. Ook zorgt het ervoor dat potentiële studenten een zo goed mogelijke kans hebben om zich in te schrijven en uiteindelijk af te studeren.

Succesvolle studenten zijn de beste reclame voor een universiteit, maar scholen moeten niet alleen rekenen op prominente alumni als marketingstrategie. De demografische samenstelling van studenten in het hoger onderwijs verandert snel, en marketing voor hoger onderwijs moet daarop reageren en inspelen op huidige trends. En hiervoor hebt u inzicht in en ervaring met de sector nodig.

Keystone Academic Solutions is wereldleider op het gebied van marketingservices voor het hoger onderwijs. Onze marketingspecialisten bieden uw instituut toegang tot meer dan tien jaar ervaring op het gebied van digitale marketingstrategieën. Wij richten ons op het ontwerpen van marketingplannen op maat voor elke school. Keystone zorgt ervoor dat u de potentiële studentenmarkten kunt herkennen die uw universiteit de beste potentiële kandidaten bieden. Met onze intuïtieve marketingtools kunt u aantrekkelijke marketingcampagnes ontwikkelen die de juiste studenten voor uw opleidingen aantrekken.

En het belangrijkste is dat Keystone met u samenwerkt. Onze adviseurs kunnen inspelen op veranderingen in studentinschrijvings- en marketingtrends, zodat uw marketing- en wervingsinitiatieven een belangrijke voorsprong krijgen en uw publiciteit op relevante gebieden wordt versterkt. Scholen die samenwerken met Keystone, trekken de meest gekwalificeerde studentaanvragen aan omdat we generieke, merkloze zoekopdrachten hanteren. Studenten vertrouwen onze diensten omdat deze zijn afgestemd op hun behoeften en interesses. Dit betekent dat wanneer studenten contact opnemen met uw toelatingscommissie, ze al op de inschrijving zijn voorbereid. De marketingservices van Keystone kunnen aan elk instituut en elk budget worden aangepast, en met onze flexibele marketingmiddelen kunt u de richting van uw campagnes bepalen. Of u nu een nieuwe geografische markt wilt aanboren, u wilt richten op specifieke taalgroepen of rechtstreeks wilt overleggen met studenten over hun academische interesses, Keystone heeft de marketingservices die u nodig hebt.

Meer informatie

Marketingsoftware voor studentenwerving in het hoger onderwijs

De sector hoger onderwijs creëert unieke uitdagingen voor marketingmedewerkers. Hoewel universiteiten en scholen melden dat bepaalde traditionele marketingtechnieken, zoals open dagen, nog steeds succesvolle methoden van werving en marketing voor potentiële studenten zijn, zijn de meeste hogere onderwijsinstituten van mening dat digitale marketingstrategieën de meest effectieve methode zijn geworden om contact te leggen met potentiële studenten. En voor traditionele marketingevenementen moet nog steeds reclame worden gemaakt. Dit betekent dat zelfs voor analoge methoden uiteindelijk online, digitale middelen nodig zijn om de publiciteit en resultaten te maximaliseren.

Nu het merendeel van de hogere onderwijsinstituten ten minste één vorm van digitale communicatie voor marketing van hun opleidingen en hun merk gebruikt, is marketingsoftware voor het hoger onderwijs een essentieel middel geworden voor de moderne marketing van universiteiten. Universiteiten en scholen hebben behoefte aan marketingsoftware die praktisch is ontworpen en reageert op de unieke vereisten van de marketingstrategieën van het hoger onderwijs.

Wanneer u met uw school of afdeling met Keystone Academic Solutions samenwerkt, krijgt u toegang tot onze krachtige, intuïtieve software waarmee u de studenten kunt identificeren die de grootste kans hebben dat ze zich op uw instituut inschrijven, en contact kunt maken met die studenten. Onze SmartHub op maat bevat alle functionaliteit die u nodig hebt om dynamische, succesvolle marketingcampagnes te ontwikkelen op basis van de door u gekozen demografie. Met Keystone kunt u uw marketingstrategieën richten op geografische regio's, leeftijdsgroepen en zoekinteresses en direct zien of deze succesvol zijn.

Uw geïndividualiseerde marketingsoftware van Keystone Academic Solutions biedt alle oplossingen die u nodig hebt en kan gemakkelijk worden geïntegreerd met bestaande systemen of softwareplatforms die u al gebruikt. De softwareoplossingen van Keystone geven u de controle en laten u de toekomst van uw reclame- en marketingsucces bepalen.

Meer informatie

Digitale marketing voor hoger onderwijs in 2018

Digitale marketing heeft wereldwijd een enorme vlucht genomen en dat geldt zeker ook in het hoger onderwijs. De meeste universiteiten en instituten gebruiken momenteel een bepaalde vorm van digitale marketing om contact te zoeken met studenten en om potentiële kandidaten te bereiken. En steeds vaker melden aanbieders van hoger onderwijs dat ze met hun digitale marketingcampagnes een grote mate van succes boeken. Digitale marketing is echter continu in ontwikkeling en hedendaagse studenten zijn zich bewuster van online marketingtechnieken, zodat het lastiger wordt om hen te bereiken. De meeste marketingafdelingen van scholen weten dat digitale marketingtechnieken gebruiksvriendelijk en goed toegankelijk op zowel smartphones als computers moeten zijn. Maar welke marketingstrategieën leveren de beste resultaten op?

Feitelijk geldt dat voor alle strategieën. Een van de belangrijkste voordelen van digitale marketing, en de sleutel tot het succes ervan, is dat marketing via digitale middelen op nooit eerder vertoonde schaal de mogelijkheid tot personalisering en creativiteit biedt. Met digitale marketing kunt u reageren op nieuwe trends en direct in contact komen met studenten. Maar nu er zo veel keuze is op het gebied van digitale marketing, kan het lastig zijn de meest relevante aanpak voor uw individuele behoeften te identificeren en raken marketingmedewerkers van universiteiten gefrustreerd door het overweldigende aantal opties. Hierbij kan de ervaring van Keystone Academic Solutions ertoe bijdragen dat uw frustraties op het gebied van digitale marketing worden weggenomen.

Keystone Academic Solutions maakt al sinds 2002 gebruik van digitale strategieën voor marketing gericht op studenten. Studenten vertrouwen erop dat onze informatie informatief en relevant is, omdat ze scholen die op onze site staan, via generieke, merkloze zoekopdrachten kunnen vinden. De hedendaagse student is minder vatbaar voor traditionele marketingtechnieken, maar verwacht wel dat potentiële scholen contact zoeken via digitale media. Keystone biedt alle middelen die u nodig hebt om contact te leggen met de studenten die u wilt inschrijven. Naast het feit dat u bovenaan de generieke zoekresultaten van studenten wordt weergegeven, biedt Keystone u toegang tot de meest effectieve digitale marketingproducten en -strategieën. We maken gebruik van e-mailmarketing, sociale media, oorspronkelijke informatie van hoge kwaliteit, SEO en gegevensanalyse om de meest gekwalificeerde studenten rechtstreeks in contact te brengen met uw opleidingen. Onze schoolprofielen en opleidingspagina's op maat zijn ontworpen om persoonlijk contact met studenten te leggen, en onze zorgvuldig opgestelde informatie zorgt ervoor dat uw merk op alle juiste plaatsen zo zichtbaar mogelijk is.

Meer informatie

Marketingcampagnes voor hoger onderwijs

Marketing is een intrinsiek onderdeel van het hoger onderwijs en de overkoepelende doelstelling van marketing voor het hoger onderwijs is het verbeteren en gevarieerder maken van het studentenbestand van de school. Om dit doel te bereiken, moeten universiteiten de juiste studenten aantrekken en behouden. Die studenten hebben op hun beurt weer informatie nodig om ze te helpen de juiste opleiding te vinden. De afgelopen jaren zijn de methoden en het toepassingsgebied van marketing in het hoger onderwijs echter aanzienlijk veranderd.

Er heeft een dynamische verschuiving plaatsgevonden, weg van de traditionele marketingstrategieën die ooit ten grondslag lagen aan de marketing in het hoger onderwijs. Hogere onderwijsinstituten ervaren dat methoden die ooit betrouwbaar waren, zoals reclame op radio en televisie, campagnes per post en doorverwijzingen van alumni, minder effectief en inefficiënter zijn geworden dan modernere, digitale marketingtechnieken. Feitelijk melden de meeste hogere onderwijsinstituten momenteel dat het merendeel van hun marketinginitiatieven is gebaseerd op online en digitale strategieën om hun merkbekendheid te vergroten en contact te leggen met potentiële studenten.

Een andere revolutionaire ontwikkeling in marketing in het hoger onderwijs is de komst van sociale media als platform voor zowel marketing als communicatie. Moderne studenten, ongeacht hun leeftijd, zijn meer verbonden dan ooit tevoren. Sociale media, e-mail, blogs en digitale video zijn steeds vaker zinvolle marketingmethoden voor universiteiten. Om een sterke merkaanwezigheid op te zetten, moeten universiteiten en hogere onderwijsinstituten gebruikmaken van gebruiksvriendelijke, reactieve digitale middelen die studenten aantrekken en betrouwbare en relateerbare informatie bieden die de juiste studenten met de juiste opleiding verbinden.

Keystone Academic Solutions biedt uw instituut een platform op maat waarmee u uw merkidentiteit kunt opzetten of ontwikkelen. Studenten vinden de scholen en instituten die op de meertalige website van Keystone worden vermeld, via generieke zoekopdrachten. De diensten van Keystone zijn echter niet beperkt tot onze interactieve vermeldingen van opleidingen en profielen. We gebruiken onze ervaring in marketing voor hoger onderwijs om u te helpen het merkprofiel van uw school op te zetten en te ontwikkelen, met geïndividualiseerde marketingmiddelen waarbij specifiek rekening wordt gehouden met uw doelstellingen. Met Lingua kunnen scholen die meer internationale studenten willen aantrekken, zich richten op specifieke demografische taalgroepen en hun merkaanwezigheid in specifieke landen en regio's maximaliseren. Met Traffic Booster krijgen uw opleidingen de ideale zichtbaarheid. Ook kunt u Geo Targeting gebruiken om ervoor te zorgen dat u opvalt op de juiste markten.

Keystone kan u ook helpen met de ontwikkeling van creatieve contactmethoden zodat uw studenten persoonlijk contact op kunnen nemen met uw school. Studenten rekenen al sinds 2002 op Keystone om authentieke informatie over aanbieders van hoger onderwijs te geven. En onze gevestigde aanwezigheid op sociale media betekent dat opleidingen en scholen waarvoor wij reclame maken, maximale publiciteit krijgen waar deze het belangrijkst is. Wanneer u uw marketingcampagnes toevertrouwt aan Keystone, kunt u verwachten hoog gekwalificeerde aanvragen te ontvangen die de resultaten opleveren die u nodig hebt.

Meer informatie

“Als internationaal hoger onderwijsinstituut voor economische studies heeft de European University het juiste middel nodig om wereldwijd reclame te kunnen maken voor onze opleidingen. Keystone Academic Solutions biedt precies dat middel.”