Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 2-4 Singapore Management University

“Voeg hier het gebruiksgemak en de marketingeffectiviteit aan toe en Keystone Academic Solutions werd een gemakkelijke beslissing voor ons toen we ons abonnement moesten verlengen en moesten kiezen voor aanvullende diensten.”

Winston Wee
Specialist digitale marketing
Singapore Management University

Diensten voor hoger onderwijs

Marketing is essentieel voor de groei en ontwikkeling van hogere onderwijsinstituten. Hogere onderwijsinstituten en scholen, ongeacht grootte, prestige of locatie, willen de beste en meest geschikte kandidaten aantrekken en behouden. En een succesvolle inschrijving begint met goede marketingstrategieën. Marketing voor hoger onderwijs helpt bij het opzetten van een specifieke merkidentiteit die ervoor zorgt dat de juiste studenten de juiste school identificeren en daarmee in contact treden. Ook zorgt het ervoor dat potentiële studenten een zo goed mogelijke kans hebben om zich in te schrijven en uiteindelijk af te studeren.

Succesvolle studenten zijn de beste reclame voor een universiteit, maar scholen moeten niet alleen rekenen op prominente alumni als marketingstrategie. De demografische samenstelling van studenten in het hoger onderwijs verandert snel, en marketing voor hoger onderwijs moet daarop reageren en inspelen op huidige trends. En hiervoor hebt u inzicht in en ervaring met de sector nodig.

Keystone Academic Solutions is wereldleider op het gebied van marketingservices voor het hoger onderwijs. Onze marketingspecialisten bieden uw instituut toegang tot meer dan tien jaar ervaring op het gebied van digitale marketingstrategieën. Wij richten ons op het ontwerpen van marketingplannen op maat voor elke school. Keystone zorgt ervoor dat u de potentiële studentenmarkten kunt herkennen die uw universiteit de beste potentiële kandidaten bieden. Met onze intuïtieve marketingtools kunt u aantrekkelijke marketingcampagnes ontwikkelen die de juiste studenten voor uw opleidingen aantrekken.

En het belangrijkste is dat Keystone met u samenwerkt. Onze adviseurs kunnen inspelen op veranderingen in studentinschrijvings- en marketingtrends, zodat uw marketing- en wervingsinitiatieven een belangrijke voorsprong krijgen en uw publiciteit op relevante gebieden wordt versterkt. Scholen die samenwerken met Keystone, trekken de meest gekwalificeerde studentaanvragen aan omdat we generieke, merkloze zoekopdrachten hanteren. Studenten vertrouwen onze diensten omdat deze zijn afgestemd op hun behoeften en interesses. Dit betekent dat wanneer studenten contact opnemen met uw toelatingscommissie, ze al op de inschrijving zijn voorbereid. De marketingservices van Keystone kunnen aan elk instituut en elk budget worden aangepast, en met onze flexibele marketingmiddelen kunt u de richting van uw campagnes bepalen. Of u nu een nieuwe geografische markt wilt aanboren, u wilt richten op specifieke taalgroepen of rechtstreeks wilt overleggen met studenten over hun academische interesses, Keystone heeft de marketingservices die u nodig hebt.