Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 2-6 Lorange Institute of Business Zürich

“Keystone Academic Solutions is een zeer effectieve en moderne marketingoplossing die momenteel verkrijgbaar is voor universiteiten en economische opleidingen”  

Prof. dr. Peter Lorange,
Directeur
Lorange Institute of Business Zürich

Digitale marketing voor hoger onderwijs

Digitale marketing heeft wereldwijd een enorme vlucht genomen en dat geldt zeker ook in het hoger onderwijs. De meeste universiteiten en instituten gebruiken momenteel een bepaalde vorm van digitale marketing om contact te zoeken met studenten en om potentiële kandidaten te bereiken. En steeds vaker melden aanbieders van hoger onderwijs dat ze met hun digitale marketingcampagnes een grote mate van succes boeken. Digitale marketing is echter continu in ontwikkeling en hedendaagse studenten zijn zich bewuster van online marketingtechnieken, zodat het lastiger wordt om hen te bereiken. De meeste marketingafdelingen van scholen weten dat digitale marketingtechnieken gebruiksvriendelijk en goed toegankelijk op zowel smartphones als computers moeten zijn. Maar welke marketingstrategieën leveren de beste resultaten op?

Feitelijk geldt dat voor alle strategieën. Een van de belangrijkste voordelen van digitale marketing, en de sleutel tot het succes ervan, is dat marketing via digitale middelen op nooit eerder vertoonde schaal de mogelijkheid tot personalisering en creativiteit biedt. Met digitale marketing kunt u reageren op nieuwe trends en direct in contact komen met studenten. Maar nu er zo veel keuze is op het gebied van digitale marketing, kan het lastig zijn de meest relevante aanpak voor uw individuele behoeften te identificeren en raken marketingmedewerkers van universiteiten gefrustreerd door het overweldigende aantal opties. Hierbij kan de ervaring van Keystone Academic Solutions ertoe bijdragen dat uw frustraties op het gebied van digitale marketing worden weggenomen.

Keystone Academic Solutions maakt al sinds 2002 gebruik van digitale strategieën voor marketing gericht op studenten. Studenten vertrouwen erop dat onze informatie informatief en relevant is, omdat ze scholen die op onze site staan, via generieke, merkloze zoekopdrachten kunnen vinden. De hedendaagse student is minder vatbaar voor traditionele marketingtechnieken, maar verwacht wel dat potentiële scholen contact zoeken via digitale media. Keystone biedt alle middelen die u nodig hebt om contact te leggen met de studenten die u wilt inschrijven. Naast het feit dat u bovenaan de generieke zoekresultaten van studenten wordt weergegeven, biedt Keystone u toegang tot de meest effectieve digitale marketingproducten en -strategieën. We maken gebruik van e-mailmarketing, sociale media, oorspronkelijke informatie van hoge kwaliteit, SEO en gegevensanalyse om de meest gekwalificeerde studenten rechtstreeks in contact te brengen met uw opleidingen. Onze schoolprofielen en opleidingspagina's op maat zijn ontworpen om persoonlijk contact met studenten te leggen, en onze zorgvuldig opgestelde informatie zorgt ervoor dat uw merk op alle juiste plaatsen zo zichtbaar mogelijk is.