Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 2-2 CERGE-EI

“De meertalige aanpak van Keystone Academic Solutions maakt onze opleidingen zichtbaar voor studenten van over de hele wereld! Daarnaast presteren de managers van Keystone echt uitstekend!”

Yulia Sheveleva, PhD,
Manager werving
CERGE-EI

Hogere onderwijsinstituten

Naast traditionele academische structuren en instructiemethoden bieden veel instituten tegenwoordig uitgebreide mogelijkheden om online en op afstand te leren. Online graad- en certificeringsopleidingen zijn niet langer een opkomende markt, maar zijn een van de populairste en lucratiefste sectoren van het hoger onderwijs geworden. Aan de andere kant van het spectrum zijn door een toegenomen mobiliteit van studenten en de nadruk op internationale ervaring als essentieel onderdeel van hoger onderwijs basisopleidingen, voorbereidende opleidingen en speciale ondersteuningsopleidingen een essentieel onderdeel geworden van internationaal georiënteerde hogere onderwijsinstituten over de hele wereld.

Net zoals het traditionele aanbod op de campus zijn online opleidingen en speciale ondersteuningsopleidingen gericht op specifieke groepen studenten en moeten aangepaste marketingstrategieën ervoor zorgen dat de juiste studenten de juiste opleidingen kunnen vinden. Terwijl online opleidingen vaak worden aangeboden aan niet-traditionele studenten die een graad willen afronden of professionele vaardigheden willen verwerven, zijn speciale ondersteuningsopleidingen bedoeld om internationale studenten zo vroeg mogelijk in hun plannen voor hoger onderwijs te identificeren en in te schijven, vaak al voordat deze studenten het voortgezet onderwijs hebben afgerond.

Dit wordt nog eens bemoeilijkt doordat veel online opleidingen en speciale ondersteuningsopleidingen worden ontworpen en gegeven door opleidingsbeheeraanbieders die samenwerken met instituten op de campus om gerichte services voor specifieke demografische groepen studenten aan te bieden. Deze nieuwe online opleidingen en speciale ondersteuningsopleidingen bieden ideale academische oplossingen voor studenten, maar de samenwerking tussen fysieke instituten en beheersinstellingen voor online opleidingen brengt nieuwe uitdagingen met zich mee voor de studentenwervings- en marketingsector, en zowel opleidingsbeheerinstituten als scholen kunnen hierbij profiteren van gespecialiseerde services.

Bij Keystone Academic Solutions overleggen onze marketingspecialisten voor hoger onderwijs met opleidingsbeheeraanbieders en scholen om marketingoplossingen te ontwikkelen die tegelijkertijd inspelen op de specifieke behoeften van verschillende instituten en afdelingen. Dankzij de meertalige services van Keystone wordt het eenvoudig om het merk van een universiteit of opleiding te positioneren op de wereldmarkt en met onze exclusieve services Geo Targeting en Lingua kunt u zich concentreren op uw marketing- en wervingsstrategieën binnen ideale geografische en demografische gebieden. Onze aanbevelingen voor mediacampagnes en marketingstrategieën bevatten de gecombineerde expertise van ons internationale team van marketingadviseurs. En met meer dan tien jaar ervaring in digitale marketing voor het hoger onderwijs kan Keystone de beste omzettingspercentages bieden en de meest accurate leads genereren in de sector.

Keystone loopt al sinds 2002 voorop op het gebied van wereldwijde marketing voor hoger onderwijs. Scholen en cursussen die in onze vermeldingen voorkomen, ontvangen de meest gekwalificeerde aanvragen, omdat ze in generieke zoekopdrachten worden weergegeven, en de op maat gemaakte marketingpakketten van Keystone zijn geschikt voor instituten en opleidingsaanbieders van elk formaat. Of u nu de bekendheid van een handvol cursussen wilt verbeteren of de merken van tientallen scholen moet positioneren, Keystone biedt de middelen en kennis om aan uw marketingbehoeften te voldoen.