Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 2-1 Graz University of Technology

“Keystone Academic Solutions valt op onder het grote aantal onderwijswebsites: een zeer tijdbesparende manier om goede resultaten te bereiken om het gebied van marketing voor hoger onderwijs! Wij zijn het Keystone-team heel dankbaar!”

Ute Wiedner
Communicatiemedewerker
Graz University of Technology

Marketingbedrijven voor hoger onderwijs

De afgelopen jaren heeft marketing in het hoger onderwijs een hoge vlucht genomen. Als reactie op de groeiende behoefte aan effectieve marketingstrategieën in het hoger onderwijs is er een schijnbaar eindeloze stroom bedrijven en bureaus ontstaan die marketingservices voor universiteiten en scholen aanbieden. Marketingbedrijven voor hoger onderwijs zouden de ideale methode moeten bieden om het potentieel van de marketingcapaciteiten van uw school te maximaliseren. Omdat er echter zo veel aanbieders zijn, is het kiezen van een bedrijf dat aan al uw behoeften voldoet, uw doelen verwezenlijkt en binnen uw budget past een bijna even grote uitdaging geworden als zelf een marketingcampagne opzetten.

Omdat universiteiten en scholen wereldwijd diverse gekwalificeerde studenten willen werven, dienen ze bovendien meer tijd en middelen te besteden aan het onder de aandacht brengen van hun instituten bij studenten, zowel in het binnenland als internationaal. En omdat het hoger onderwijs een dienstverlenende sector is, spelen verschillende factoren een rol bij het opzetten en onderhouden van een relevant merk met een goede reputatie. Omdat deze instituten vaak optreden als overkoepelende organisaties voor een groot aantal semi-autonome en los verbonden faculteiten, afdelingen, interesses en individuen, kan het bovendien lastig zijn om de gehele universiteit of school met één strategie duidelijk op de markt te zetten.

In veel gevallen streven de afzonderlijke afdelingen ernaar marketingstrategieën te ontwikkelen die relevant en productief zijn binnen de context van hun eigen doelstellingen. En soms raakt het overkoepelende marketingconcept van een universiteit uit beeld wanneer het in verschillende faculteiten wordt geïnterpreteerd. Wanneer universiteiten en scholen met zulke complexe marketinguitdagingen worden geconfronteerd, kunnen marketingbedrijven voor het hoger onderwijs de structuur en organisatie bieden die nodig zijn om tegemoet te komen aan conflicterende eisen. Keystone Academic Solutions biedt marketingbedrijven het inzicht en de middelen die ze nodig hebben om succesvolle marketingstrategieën te ontwikkelen.

Het wereldwijde team van Keystone bestaat uit internationale studentenmarketingspecialisten met meer dan tien jaar praktijkervaring. We streven ernaar innovatieve en praktische oplossingen te bieden voor hogere onderwijsinstituten en -instellingen. We ontwikkelen marketingtools op maat op basis van daadwerkelijke, relevante gegevens en ontwikkelen strategieën die rechtstreeks inspelen op uw behoeften.

Keystone Academic Solutions biedt een groot aantal verschillende complete marketingmiddelen voor scholen van elk formaat. We werken direct samen met marketingbureaus om oplossingen te implementeren. Exclusieve diensten zoals Traffic Booster zorgen ervoor dat studenten met de relevante interesses in contact komen met de juiste opleidingen, en het op maat gemaakte Highlights vergroot de bekendheid van specifieke opleidingen of afdelingen met inhoud op maat. We luisteren naar uw wensen en passen ons aan veranderingen in uw doelstellingen en omstandigheden aan. Onze doorzoekbare database is ontworpen om generieke zoekopdrachten van hoog gekwalificeerde studenten aan te trekken. Dit betekent dat alleen de meest veelbelovende aanvragen de toelatingscommissie bereiken, waar deze van potentiële studenten in succesvolle afgestudeerden worden omgezet. En als het potentieel van vertrouwde merkloze zoekresultaten niet genoeg is, weet ons ervaren marketingteam ook wat de hedendaagse student aantrekkelijk vindt. We begrijpen dat de hedendaagse student op zoek is naar kwaliteit en individuele aandacht. Op basis daarvan wordt in de marketingtools van Keystone een combinatie van een intelligente strategie en creatieve inhoud gebruikt om te zorgen dat studenten een positieve ervaring hebben vanaf hun eerste klik tot aan het moment waarop ze op de campus arriveren.