Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 2-7 Barcelona School of Economics

“Barcelona GSE werkt al jaren samen met Keystone Academic Solutions. Zij bieden leads van hoge kwaliteit voor onze master- en beroepsopleidingen. Via onze campagnes hebben we een specifiek publiek weten te bereken, dat geïnteresseerd is in onze opleidingen, en hebben we een hoog ROI behaald.”

Nikos Filippakis
Marketingspecialist
Barcelona School of Economics

Marketingcampagnes voor hoger onderwijs

Marketing is een intrinsiek onderdeel van het hoger onderwijs en de overkoepelende doelstelling van marketing voor het hoger onderwijs is het verbeteren en gevarieerder maken van het studentenbestand van de school. Om dit doel te bereiken, moeten universiteiten de juiste studenten aantrekken en behouden. Die studenten hebben op hun beurt weer informatie nodig om ze te helpen de juiste opleiding te vinden. De afgelopen jaren zijn de methoden en het toepassingsgebied van marketing in het hoger onderwijs echter aanzienlijk veranderd.

Er heeft een dynamische verschuiving plaatsgevonden, weg van de traditionele marketingstrategieën die ooit ten grondslag lagen aan de marketing in het hoger onderwijs. Hogere onderwijsinstituten ervaren dat methoden die ooit betrouwbaar waren, zoals reclame op radio en televisie, campagnes per post en doorverwijzingen van alumni, minder effectief en inefficiënter zijn geworden dan modernere, digitale marketingtechnieken. Feitelijk melden de meeste hogere onderwijsinstituten momenteel dat het merendeel van hun marketinginitiatieven is gebaseerd op online en digitale strategieën om hun merkbekendheid te vergroten en contact te leggen met potentiële studenten.

Een andere revolutionaire ontwikkeling in marketing in het hoger onderwijs is de komst van sociale media als platform voor zowel marketing als communicatie. Moderne studenten, ongeacht hun leeftijd, zijn meer verbonden dan ooit tevoren. Sociale media, e-mail, blogs en digitale video zijn steeds vaker zinvolle marketingmethoden voor universiteiten. Om een sterke merkaanwezigheid op te zetten, moeten universiteiten en hogere onderwijsinstituten gebruikmaken van gebruiksvriendelijke, reactieve digitale middelen die studenten aantrekken en betrouwbare en relateerbare informatie bieden die de juiste studenten met de juiste opleiding verbinden.

Keystone Academic Solutions biedt uw instituut een platform op maat waarmee u uw merkidentiteit kunt opzetten of ontwikkelen. Studenten vinden de scholen en instituten die op de meertalige website van Keystone worden vermeld, via generieke zoekopdrachten. De diensten van Keystone zijn echter niet beperkt tot onze interactieve vermeldingen van opleidingen en profielen. We gebruiken onze ervaring in marketing voor hoger onderwijs om u te helpen het merkprofiel van uw school op te zetten en te ontwikkelen, met geïndividualiseerde marketingmiddelen waarbij specifiek rekening wordt gehouden met uw doelstellingen. Met Lingua kunnen scholen die meer internationale studenten willen aantrekken, zich richten op specifieke demografische taalgroepen en hun merkaanwezigheid in specifieke landen en regio's maximaliseren. Met Traffic Booster krijgen uw opleidingen de ideale zichtbaarheid. Ook kunt u Geo Targeting gebruiken om ervoor te zorgen dat u opvalt op de juiste markten.

Keystone kan u ook helpen met de ontwikkeling van creatieve contactmethoden zodat uw studenten persoonlijk contact op kunnen nemen met uw school. Studenten rekenen al sinds 2002 op Keystone om authentieke informatie over aanbieders van hoger onderwijs te geven. En onze gevestigde aanwezigheid op sociale media betekent dat opleidingen en scholen waarvoor wij reclame maken, maximale publiciteit krijgen waar deze het belangrijkst is. Wanneer u uw marketingcampagnes toevertrouwt aan Keystone, kunt u verwachten hoog gekwalificeerde aanvragen te ontvangen die de resultaten opleveren die u nodig hebt.