Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 2-5 IED

“Keystone Academic Solutions biedt ons uitstekende internationale publiciteit voor onze opleidingen op onze campussen in Brazilië, Italië en Spanje. Ze helpen ons bij het bereiken van onze inschrijvingsdoelen op de internationale markt voor promovendi. Daarnaast zijn de klantenservice en ondersteuning uitstekend. Ik beveel Keystone van harte aan.”

Marko Simic
Manager interactieve marketing
IED

Marketingsoftware voor hoger onderwijs

De sector hoger onderwijs creëert unieke uitdagingen voor marketingmedewerkers. Hoewel universiteiten en scholen melden dat bepaalde traditionele marketingtechnieken, zoals open dagen, nog steeds succesvolle methoden van werving en marketing voor potentiële studenten zijn, zijn de meeste hogere onderwijsinstituten van mening dat digitale marketingstrategieën de meest effectieve methode zijn geworden om contact te leggen met potentiële studenten. En voor traditionele marketingevenementen moet nog steeds reclame worden gemaakt. Dit betekent dat zelfs voor analoge methoden uiteindelijk online, digitale middelen nodig zijn om de publiciteit en resultaten te maximaliseren.

Nu het merendeel van de hogere onderwijsinstituten ten minste één vorm van digitale communicatie voor marketing van hun opleidingen en hun merk gebruikt, is marketingsoftware voor het hoger onderwijs een essentieel middel geworden voor de moderne marketing van universiteiten. Universiteiten en scholen hebben behoefte aan marketingsoftware die praktisch is ontworpen en reageert op de unieke vereisten van de marketingstrategieën van het hoger onderwijs.

Wanneer u met uw school of afdeling met Keystone Academic Solutions samenwerkt, krijgt u toegang tot onze krachtige, intuïtieve software waarmee u de studenten kunt identificeren die de grootste kans hebben dat ze zich op uw instituut inschrijven, en contact kunt maken met die studenten. Onze SmartHub op maat bevat alle functionaliteit die u nodig hebt om dynamische, succesvolle marketingcampagnes te ontwikkelen op basis van de door u gekozen demografie. Met Keystone kunt u uw marketingstrategieën richten op geografische regio's, leeftijdsgroepen en zoekinteresses en direct zien of deze succesvol zijn.

Uw geïndividualiseerde marketingsoftware van Keystone Academic Solutions biedt alle oplossingen die u nodig hebt en kan gemakkelijk worden geïntegreerd met bestaande systemen of softwareplatforms die u al gebruikt. De softwareoplossingen van Keystone geven u de controle en laten u de toekomst van uw reclame- en marketingsucces bepalen.