Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 5-0 EFMD

“Volgens ons is Keystone Academic Solutions een van slechts een handvol websites die echt begrijpen wat de kracht van het internet is en een unieke waardepropositie bieden, ondersteund door service van hoge kwaliteit.”

Matthew Wood
Directeur communicatie
EFMD

Over ons

“Dankzij Keystone Academic Solutions heeft de Rome Business School zijn zichtbaarheid en merkbekendheid vergroot. De site combineert oplossingen op maat met een effectieve aandacht voor behoeften van klanten, zodat studenten de beste beslissingen kunnen nemen voor hun toekomst.”

Marco Rosci
Manager digitale marketing
Rome Business School

Meer informatie

Keystone-merken 2019

"Keystone Academic Solutions biedt ons het perfecte platform voor het promoten van onze opleidingen bij een specifiek internationaal publiek."

Sherry Lei Soi Cheng
Senior PR-medewerker
Institute for Tourism Studies Macau

Meer informatie

Specifieke doelgroepen

“We zijn erg blij met Keystone. Ze hebben ons veel internationale publiciteit opgeleverd, vooral op de Europese markten waarop we ons wilden richten. Na slechts negen maanden hebben we al 10% in kunnen schrijven van de studenten die ons via Keystone hebben gevonden.”

Giorgia di Lenardo
Marketingmanager
USI (Universiteit van Lugano)

Meer informatie

Beheer van studentenaanvragen

"Keystone heeft ons enorm geholpen, zowel bij de internationale publiciteit als bij de verwerking van aanvragen om informatie. Het studentaanvraagsysteem is zeer eenvoudig te gebruiken en zeer effectief. We zijn zeer tevreden met het systeem en bevelen het van harte aan, vooral voor kleine opleidingen en instituten, die minder financiële middelen hebben."

Kristian Werelius
Afdeling opleidingen voor promovendi
J.W. Goethe-universiteit Frankfurt am Main

Meer informatie

Pakketten op maat 2019

“Na gewerkt te hebben met een aantal andere leadgenereringsproducten ben ik van mening dat Keystone Academic Solutions het meest superieure product op de markt is.”

Nancy Donna Cooke
Directeur internationale werving
Bath Spa-universiteit

Meer informatie

Hoogwaardige upgrades

"We zijn zeer tevreden met de resultaten van de internationale publiciteit die we kregen door te werken met Keystone Academic Solutions. We hadden een deadline voor de werving van studenten voor onze ESL-opleidingen en deze was heel kort. Dankzij de gerichte directe e-mailmarketingcampagne hebben we een groot aantal reacties ontvangen."

Caroline Madden
Marketing
Limerick City College ELS

Meer informatie

Over Keystone