Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Over Keystone

Over ons

Keystone Academic Solutions loopt voorop op het gebied van marketing, werving en de inschrijving van studenten voor het hoger onderwijs. Al sinds 2002 zijn we een betrouwbare oplossingsspecialist voor onze partnerinstituten. Nu, na meer dan tien jaar, blijft Keystone uw belangrijkste bron voor studentenwervings- en marketingmanagementbehoeften. We werken rechtstreeks samen met uw toelatingscommissie om de beste studenten voor uw school te identificeren en helpen u contact te leggen met alleen de best gekwalificeerde kandidaten.

Keystone is gevestigd in Oslo, Noorwegen. Ons wereldwijde team van adviseurs voor het hoger onderwijs werkt samen met meer dan 3600 hogere onderwijsinstituten en -instellingen in meer dan 100 landen. Onze missie is om u in contact te brengen met de juiste studenten zodat u uw internationale marketing- en inschrijvingsdoelen kunt bereiken. Keystone regelt alles, zodat u zich kunt concentreren op het leggen van zinvolle contacten met potentiële studenten. Onze meertalige aanpak biedt u de grootste zichtbaarheid en onze websites met geo-optimalisatie bieden de hoogste omzettingspercentages in de sector.

Studenten vertrouwen Keystone omdat onze partnerscholen en -opleidingen in hun generieke zoekresultaten worden weergegeven en scholen vertrouwen op Keystone omdat ons team van internationale specialisten altijd werkt aan de versterking en ontwikkeling van de innovaties die de ideale marketing- en inschrijvingsoplossingen bieden. Bij Keystone Academic Solutions vormt onze passie voor internationaal hoger onderwijs de basis van ons streven om de juiste oplossingen te vinden voor uw behoeften. We werken graag samen met uw school als vertrouwde partner in het wereldwijde hoger onderwijs, dat continu in beweging is.

Meer informatie

Keystone-merken 2018

Keystone Academic Solutions features eight degree-specific websites. We zorgen dat uw opleidingen worden vermeld op de meest optimale website om zo relevant mogelijk verkeer te genereren. Of u nu reclame wilt maken voor opleidingen voor promovendi, bacheloropleidingen, vakdiploma's of beroepskwalificaties, door de samenwerking met Keystone krijgen uw opleidingen maximale zichtbaarheid.

Meer informatie

Specifieke doelgroepen

De mobiliteit van studenten is hoger dan ooit tevoren, met trends die wijzen op een verdere groei, en hogere onderwijsinstituten en scholen wereldwijd willen de beste studenten aantrekken. Voor het opbouwen van een internationaal studentenprofiel is een internationaal bereik nodig, maar uw doelstellingen voor inschrijvingen van internationale studenten zijn uniek. Keystone Academic Solutions heeft wereldwijde zichtbaarheid, zodat u uw merk kunt opbouwen, terwijl onze gerichte marketing ervoor zorgt dat u de studenten bereikt die in uw school zullen slagen. Met Keystone krijgt u maximale publiciteit in de juiste regio's.

Onze meertalige websites bereiken 42 miljoen studenten per jaar en onze sites genereren optimaal verkeer vanuit alle regio's ter wereld. En omdat studenten Keystone kunnen vinden via generieke zoekopdrachten, neemt ons bereik in nieuwe studentenmarkten steeds verder toe. Door de wereldwijde blootstelling van Keystone kan ons team met u samenwerken om een aangepast pakket te ontwikkelen dat bij uw contactdoelstellingen past.

Keystone begrijpt de uitdagingen van de werving van internationale studenten. We erkennen dat uw inschrijvingsdoelen altijd in ontwikkeling zijn. Of u nu uw internationale inschrijvingen wilt verhogen, u wilt richten op meer studenten in een specifieke regio of actief wilt worden op nieuwe studentenmarkten, wanneer u uw opleiding vermeldt bij Keystone, krijgt u het bereik en de verkeerstools waarmee u uw doelen kunt verwezenlijken en de studenten kunt vinden die naar u op zoek zijn. Wilt u een nog groter bereik? Lees over onze High Quality Upgrades.

Meer informatie

Beheer van studentenaanvragen

Smart marketing strategies built around your enrollment goals will lead qualified students to your school or university, but you also need the right student enquiry management system to change enquiries into successful enrollments. Met een efficiënt studentenbeheersysteem hebt u geen last meer van de dagelijkse beslommeringen van het analyseren van en communiceren met potentiële studenten en kunt u zich concentreren op het ondersteunen en cultiveren van uw kandidaten.

Keystone Academic Solutions biedt u het ideale studentenbeheersysteem en maakt het beheren van en het communiceren met uw aanvragers gemakkelijk, efficiënt en probleemloos. Dankzij SmartHub hebt u toegang tot alle relevante meetwaarden en krijgt u de beschikking over actuele verkeersanalyses. SmartHub geeft u de volledige controle over uw studentaanvragen, maakt uw marketingstrategieën zichtbaar, zorgt dat u snel uw opleidingen en schoolprofiel kunt bijwerken en dat studentaanvragen kunnen worden verwerkt in één handig, gebruiksvriendelijk systeem.

Zorg dat uw succesvolle marketingactiviteiten niet voor niets worden uitgevoerd. Choose Keystone’s SmartHub student enquiry management system to simplify your communications and analytics, and spend time focusing on what really matters – turning qualified student inquiries into successful graduates.

Meer informatie

Pakketten op maat 2018

Keystone Academic Solutions is uw specialist die een volledige service aanbiedt voor marketing en werving in het hoger onderwijs. We bieden u toegang tot ideale marketingkanalen via generieke, merkloze zoekresultaten en leveren de beste studentaanvragen in de sector. Met Keystone krijgt u het wereldwijde bereik dat u nodig hebt om uw studentenwervings- en inschrijvingsdoelen te bereiken, omdat opleidingen die op onze graadspecifieke websites worden vermeld, in meer talen over de hele wereld zichtbaar zijn. Keystone garandeert dat de juiste studenten u weten te vinden en helpt u om al uw gekwalificeerde aanvragen met gemak te beheren.

Keystone heeft zich sinds 2002 gespecialiseerd in werving en marketing voor het hoger onderwijs en beschikt over het inzicht en de ervaring om instituten van elke grootte te assisteren. Onze pakketten zijn gemaakt om te zorgen dat aan de verschillende behoeften van onze klanten wordt voldaan. Keystone heeft de juiste optie voor u, ongeacht of u een klein instituut of een grote universiteit bent. Met onze servicepakketten op maat kunt u de juiste services voor uw school selecteren en u hebt de volledige controle over alle inhoud van uw school op onze websites.

Meer informatie

Hoogwaardige upgrades

Naast onze flexibele pakketten biedt Keystone met trots een uitgebreide selectie exclusieve diensten om uw publiciteit te optimaliseren en te profiteren van de marketing- en wervingsstrategieën die voor uw instituut het beste werken. Of u nu de zichtbaarheid van uw opleidingen wilt verbeteren, u wilt richten op specifieke landen of reclame wilt maken voor uw opleidingsevenementen en beurzen, Keystone heeft de oplossing!

Meer informatie

“Volgens ons is Keystone Academic Solutions een van slechts een handvol websites die echt begrijpen wat de kracht van het internet is en een unieke waardepropositie bieden, ondersteund door service van hoge kwaliteit.”