Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 5-6.3 J.W. Goethe-universiteit Frankfurt am Main

"Keystone heeft ons enorm geholpen, zowel bij de internationale publiciteit als bij de verwerking van aanvragen om informatie. Het studentaanvraagsysteem is zeer eenvoudig te gebruiken en zeer effectief. We zijn zeer tevreden met het systeem en bevelen het van harte aan, vooral voor kleine opleidingen en instituten, die minder financiële middelen hebben."

Kristian Werelius
Afdeling opleidingen voor promovendi
J.W. Goethe-universiteit Frankfurt am Main

"CERGE-EI werkt al 2 jaar met Keystone en we zijn erg tevreden met zowel het aantal leads dat de site oplevert als de kwaliteit van de klantenservice. Via hun interne systeem kunnen we de leads filteren en zeer gemakkelijk met deze leads communiceren. Ook hebben we toegang tot directe analyses voor een overzicht van de prestaties van de opleiding. De meertalige aanpak maakt onze opleidingen zichtbaar voor studenten van over de hele wereld. Daarnaast presteren de managers van Keystone echt uitstekend!"

“Het studentenwervingssysteem van Keystone bespaart ons enorm veel tijd. Ik kan met slechts twee keer klikken de vragen van potentiële studenten snel en efficiënt beantwoorden. Met de verschillende categorieën “nieuw”, “lopend" en “voltooid" voor aanvragen kan ik al mijn leads volgen zonder dat mijn postvak vol raakt.”

Aanvraagbeheer

Smart marketing strategies built around your enrollment goals will lead qualified students to your school or university, but you also need the right student enquiry management system to change enquiries into successful enrollments. Met een efficiënt studentenbeheersysteem hebt u geen last meer van de dagelijkse beslommeringen van het analyseren van en communiceren met potentiële studenten en kunt u zich concentreren op het ondersteunen en cultiveren van uw kandidaten.

Keystone Academic Solutions biedt u het ideale studentenbeheersysteem en maakt het beheren van en het communiceren met uw aanvragers gemakkelijk, efficiënt en probleemloos. Dankzij SmartHub hebt u toegang tot alle relevante meetwaarden en krijgt u de beschikking over actuele verkeersanalyses. SmartHub geeft u de volledige controle over uw studentaanvragen, maakt uw marketingstrategieën zichtbaar, zorgt dat u snel uw opleidingen en schoolprofiel kunt bijwerken en dat studentaanvragen kunnen worden verwerkt in één handig, gebruiksvriendelijk systeem.

Zorg dat uw succesvolle marketingactiviteiten niet voor niets worden uitgevoerd. Choose Keystone’s SmartHub student enquiry management system to simplify your communications and analytics, and spend time focusing on what really matters – turning qualified student inquiries into successful graduates.