Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 5-7 Limerick City College ELS

"We zijn zeer tevreden met de resultaten van de internationale publiciteit die we kregen door te werken met Keystone Academic Solutions. We hadden een deadline voor de werving van studenten voor onze ESL-opleidingen en deze was heel kort. Dankzij de gerichte directe e-mailmarketingcampagne hebben we een groot aantal reacties ontvangen."

Caroline Madden
Marketing
Limerick City College ELS

“Na gewerkt te hebben met een aantal andere leadgenereringsproducten ben ik van mening dat Keystone Academic Solutions het meest superieure product op de markt is.”

Highlight

Wereldwijde mediapubliciteit voor uw school
Highlight biedt u de kans om uw merk verder uit te bouwen via een kwaliteitspublicatie over uw school. Het artikel komt op de voorpagina's van de websites van Keystone, die maandelijks door 3,5 miljoen studenten worden bezocht, en wordt gedeeld op onze sociale media.

Keystone biedt specialistische begeleiding voor scholen en aanbieders van opleidingen over de hele wereld. Als u meer wilt weten over deze en andere oplossingen die we uw instelling kunnen bieden, kunt u vandaag contact opnemen met Keystone Academic Solutions.

Banneradvertenties

Wereldwijde reclame voor uw school en opleidingen
Banneradvertenties bieden u een wereldwijd of lokaal bereik om de zichtbaarheid voor uw doelgroep te vergroten. Plaats een banner op een van onze sites en maak contact met uw doelgroep op basis van locatie en interesse.

Directe e-mailmarketing

Bereik uw belangrijkste doelgroep met gerichte e-mail aan studenten
Krijg toegang tot de meest nauwkeurige studentendatabase op de markt en maak reclame voor uw school, opleidingen, beurzen en evenementen. We bieden een van de hoogste reactiepercentages in de sector.

Geo Targeting

Uw zichtbaarheid en het aantal aanvragen van studenten verhogen in specifieke landen
Geo Targeting vergroot de zichtbaarheid van uw school en opleidingen in de wereldwijde domeinen van Keystone voor studenten in de door u gekozen landen, wat tot meer aanvragen van studenten leidt.

Lingua

U richten op een taal
Lingua biedt u de kans om uw school en opleidingen specifiek te optimaliseren voor studenten die specifieke talen spreken. Lingua vergroot de zichtbaarheid en maximaliseert de aanwezigheid van uw school en opleidingen in de lokale domeinen van Keystone in uw gewenste taal.

Traffic Booster

Uw wereldwijde zichtbaarheid verbeteren en meer aanvragen van studenten ontvangen
Traffic Booster vergroot de zichtbaarheid van uw school en opleidingen in de wereldwijde domeinen van Keystone, wat tot meer aanvragen van studenten leidt.

Hoogwaardige upgrades

Naast onze flexibele pakketten biedt Keystone met trots een uitgebreide selectie exclusieve diensten om uw publiciteit te optimaliseren en te profiteren van de marketing- en wervingsstrategieën die voor uw instituut het beste werken. Of u nu de zichtbaarheid van uw opleidingen wilt verbeteren, u wilt richten op specifieke landen of reclame wilt maken voor uw opleidingsevenementen en beurzen, Keystone heeft de oplossing!