Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 5-1 Bath Spa-universiteit

“Na gewerkt te hebben met een aantal andere leadgenereringsproducten ben ik van mening dat Keystone Academic Solutions het meest superieure product op de markt is.”

Nancy Donna Cooke
Directeur internationale werving
Bath Spa-universiteit

 
Startpakket
Premium
Ultimate
 
tot en met 6
opleidingen
tot en met 12
opleidingen
tot en met 30
opleidingen

Aanvraagbeheersysteem
Gratis zichtbaarheid in meer dan 40 talen
Lokaal en wereldwijd bereik
Onbeperkte studentaanvragen
Directe meetgegevens Wordt elke 24 uur bijgewerkt
Hoogste vermeldingen voor maximale publiciteit bij studenten
 


Kies uw pakket op maat

Keystone Academic Solutions is uw specialist die een volledige service aanbiedt voor marketing en werving in het hoger onderwijs. We bieden u toegang tot ideale marketingkanalen via generieke, merkloze zoekresultaten en leveren de beste studentaanvragen in de sector. Met Keystone krijgt u het wereldwijde bereik dat u nodig hebt om uw studentenwervings- en inschrijvingsdoelen te bereiken, omdat opleidingen die op onze graadspecifieke websites worden vermeld, in meer talen over de hele wereld zichtbaar zijn. Keystone garandeert dat de juiste studenten u weten te vinden en helpt u om al uw gekwalificeerde aanvragen met gemak te beheren.

Keystone heeft zich sinds 2002 gespecialiseerd in werving en marketing voor het hoger onderwijs en beschikt over het inzicht en de ervaring om instituten van elke grootte te assisteren. Onze pakketten zijn gemaakt om te zorgen dat aan de verschillende behoeften van onze klanten wordt voldaan. Keystone heeft de juiste optie voor u, ongeacht of u een klein instituut of een grote universiteit bent. Met onze servicepakketten op maat kunt u de juiste services voor uw school selecteren en u hebt de volledige controle over alle inhoud van uw school op onze websites.