Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 5-3 Rome Business School

“Dankzij Keystone Academic Solutions heeft de Rome Business School zijn zichtbaarheid en merkbekendheid vergroot. De site combineert oplossingen op maat met een effectieve aandacht voor behoeften van klanten, zodat studenten de beste beslissingen kunnen nemen voor hun toekomst.”

Marco Rosci
Manager digitale marketing
Rome Business School

Over ons

Keystone Academic Solutions loopt voorop op het gebied van marketing, werving en de inschrijving van studenten voor het hoger onderwijs. Al sinds 2002 zijn we een betrouwbare oplossingsspecialist voor onze partnerinstituten. Nu, na meer dan tien jaar, blijft Keystone uw belangrijkste bron voor studentenwervings- en marketingmanagementbehoeften. We werken rechtstreeks samen met uw toelatingscommissie om de beste studenten voor uw school te identificeren en helpen u contact te leggen met alleen de best gekwalificeerde kandidaten.

Keystone is gevestigd in Oslo, Noorwegen. Ons wereldwijde team van adviseurs voor het hoger onderwijs werkt samen met meer dan 3600 hogere onderwijsinstituten en -instellingen in meer dan 100 landen. Onze missie is om u in contact te brengen met de juiste studenten zodat u uw internationale marketing- en inschrijvingsdoelen kunt bereiken. Keystone regelt alles, zodat u zich kunt concentreren op het leggen van zinvolle contacten met potentiële studenten. Onze meertalige aanpak biedt u de grootste zichtbaarheid en onze websites met geo-optimalisatie bieden de hoogste omzettingspercentages in de sector.

Studenten vertrouwen Keystone omdat onze partnerscholen en -opleidingen in hun generieke zoekresultaten worden weergegeven en scholen vertrouwen op Keystone omdat ons team van internationale specialisten altijd werkt aan de versterking en ontwikkeling van de innovaties die de ideale marketing- en inschrijvingsoplossingen bieden. Bij Keystone Academic Solutions vormt onze passie voor internationaal hoger onderwijs de basis van ons streven om de juiste oplossingen te vinden voor uw behoeften. We werken graag samen met uw school als vertrouwde partner in het wereldwijde hoger onderwijs, dat continu in beweging is.