Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 5-5.3 USI

“We zijn erg blij met Keystone. Ze hebben ons veel internationale publiciteit opgeleverd, vooral op de Europese markten waarop we ons wilden richten. Na slechts negen maanden hebben we al 10% in kunnen schrijven van de studenten die ons via Keystone hebben gevonden.”

Giorgia di Lenardo
Marketingmanager
USI (Universiteit van Lugano)

“Keystone Academic Solutions biedt ons het perfecte platform voor het promoten van onze opleidingen bij een specifiek internationaal publiek. De feedback en gedetailleerde resultaten die we ontvangen, zijn van uitstekende kwaliteit. Ik beveel Keystone van harte aan bij elke school die een internationaal publiek probeert te bereiken.”

“Onze accountmanager is steeds behulpzaam en ondersteunend geweest en kon ook steeds snel vragen beantwoorden of problemen oplossen die we hadden met betrekking tot de profielen van de universiteit op Keystone. Keystone heeft het voor ons mogelijk gemaakt onze doelmarkten kosteneffectief te bereiken met onderwerpspecifieke inhoud.”

Specifieke doelgroepen

De mobiliteit van studenten is hoger dan ooit tevoren, met trends die wijzen op een verdere groei, en hogere onderwijsinstituten en scholen wereldwijd willen de beste studenten aantrekken. Voor het opbouwen van een internationaal studentenprofiel is een internationaal bereik nodig, maar uw doelstellingen voor inschrijvingen van internationale studenten zijn uniek. Keystone Academic Solutions heeft wereldwijde zichtbaarheid, zodat u uw merk kunt opbouwen, terwijl onze gerichte marketing ervoor zorgt dat u de studenten bereikt die in uw school zullen slagen. Met Keystone krijgt u maximale publiciteit in de juiste regio's.

Onze meertalige websites bereiken 42 miljoen studenten per jaar en onze sites genereren optimaal verkeer vanuit alle regio's ter wereld. En omdat studenten Keystone kunnen vinden via generieke zoekopdrachten, neemt ons bereik in nieuwe studentenmarkten steeds verder toe. Door de wereldwijde blootstelling van Keystone kan ons team met u samenwerken om een aangepast pakket te ontwikkelen dat bij uw contactdoelstellingen past.

Keystone begrijpt de uitdagingen van de werving van internationale studenten. We erkennen dat uw inschrijvingsdoelen altijd in ontwikkeling zijn. Of u nu uw internationale inschrijvingen wilt verhogen, u wilt richten op meer studenten in een specifieke regio of actief wilt worden op nieuwe studentenmarkten, wanneer u uw opleiding vermeldt bij Keystone, krijgt u het bereik en de verkeerstools waarmee u uw doelen kunt verwezenlijken en de studenten kunt vinden die naar u op zoek zijn. Wilt u een nog groter bereik? Lees over onze High Quality Upgrades.