Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 1-0 Global University Systems

"Keystone Academic Solutions is voor ons altijd een toonaangevende presteerder op het gebied van leadgenerering in de campagne, met een accountmanagementteam dat zeer goed met ons samenwerkt. De leads zijn van hoge kwaliteit en we zijn er zeer tevreden over."

Sophie Lee
Manager ondersteuning leadgenerering
Affiliate Window/Global University Systems

Internationale studenten werven voor universiteiten in 2019

“Investeren in Keystone Academic Solutions is een winstgevende strategie gebleken voor BI Norwegian School of Management...Ik kan deze service absoluut aanbevelen om uw werving van internationale studenten te verbeteren.”

Feite van Dijk
Hogere adviseur internationale relaties
BI Norwegian Business School

Meer informatie

Werving van internationale universitaire studenten

"Het team bij Keystone Academic Solutions kent de markt, sociale trends en media. Wanneer u professionele hulp nodig hebt bij de verbetering van uw wervingsprestaties en invoerkwaliteit, zoek dan niet verder."

Prof. Simon Mercado
Adjunct-decaan
Universiteit van Nottingham Trent

Meer informatie

Studentenwervingssoftware (SAAS) 2019

“We konden onze wervingsinitiatieven uitbreiden naar zo veel internationale studenten. Keystone Academic Solutions is een zeer waardevolle investering gebleken voor SIUE.”

Todd Burrell
Directeur toelatingen
SIUE

Meer informatie

Beste studentwervingsstrategieën voor universiteiten

“Het ROI met de strategieën van Keystone Academic Solutions voor de werving van internationale studenten is voor ons zeer effectief gebleken.”

Mimi Maung Trentin
Manager werving en toelating internationale studenten
ESCE

Meer informatie

Werving van studenten voor het hoger onderwijs in 2017

"Keystone Academic Solutions was de meest effectieve online leadgenereringsoplossing die ons hielp om studenten te werven in de landen waar we ons internationaal op richten."

Souzan S. Azizian, DBA
Opleidingsdirecteur en hoofd internationale ontwikkeling
SABI

Meer informatie

Studentenwervingsbureaus voor hoger onderwijs in 2017

"Op de Mälardalen-universiteit werken we sinds 2012 samen met Keystone Academic Solutions en we zijn zeer tevreden over de samenwerking. Deze had en heeft nog steeds een groot effect op ons bereik van potentiële internationale studenten en we zien werken met Keystone als een van de beste investeringen in werving van internationale studenten."

Johanna Forsström
Werving van internationale studenten
Mälardalen-universiteit Zweden

Meer informatie

Werving voor hogere onderwijsinstellingen in de Verenigde Staten

Regionale onderwijsinstellingen zijn al tientallen jaren een belangrijke vorm van het hoger onderwijs in de Verenigde Staten. De profielen van regionale onderwijsinstellingen en hun studenten veranderen echter snel. Regionale onderwijsinstellingen, die specifiekere cursussen aanbieden in kleinere klassen, worden steeds aantrekkelijker voor studenten die op zoek zijn naar hoogwaardig onderwijs en een positief ROI. En regionale onderwijsinstellingen, die zich in het verleden bijna alleen op de lokale markt richtten, werven en trekken nu studenten aan van veel verder weg. Deze veranderingen brengen echter weer heel eigen uitdagingen met zich mee. Studenten erkennen wel dat de lage prijs voor de opleiding en de kleinere klassen op de regionale onderwijsinstellingen een belangrijk voordeel zijn, maar de enorme hoeveelheid regionale onderwijsinstellingen maakt het lastig voor individuele scholen om te concurreren op provinciaal, landelijk of zelfs internationaal niveau.

Regionale onderwijsinstellingen hebben misschien wel de visie en de middelen om services op universiteitsniveau aan te bieden aan studenten, maar om te slagen, moeten ze de juiste studenten werven. En hoewel regionale onderwijsinstellingen vaak ervaring hebben met studentenwerving, kunnen hun bestaande strategieën en middelen voor lokale werving niet altijd effectief worden omgezet naarmate de wervingsbehoeften toenemen en in een grotere regio wordt geworven. Naar buiten gerichte regionale onderwijsinstellingen hebben wervingsstrategieën nodig die hun unieke kenmerken benadrukken en in het verlengde liggen van hun services waarbij studenten centraal staan.

Keystone Academic Solutions biedt alle middelen die u nodig hebt om een geoptimaliseerde wervingsstrategie voor een regionale onderwijsinstelling op te zetten en te onderhouden, zonder alle beslommeringen. Keystone heeft meer dan tien jaar ervaring en onze studentenwervingsservices kunnen aan uw behoeften worden aangepast. Ongeacht of uw instituut niet alleen lokaal, maar ook in een groter gebied aantrekkelijk wil zijn, studenten wil werven binnen een grotere binnenlandse markt, of internationale studenten wil aantrekken, de studentenwervingsservices van Keystone helpen u bij het opbouwen van uw merk en het vergroten van uw bereik. Wanneer u uw school of opleiding vermeldt bij Keystone, kunnen studenten u vinden via generieke zoekopdrachten en kunnen gekwalificeerde studenten via onze profielpagina's op maat direct contact opnemen met uw toelatingscommissie.

Meer informatie

Werving voor hogere onderwijsinstellingen in het Verenigd Koninkrijk

Het hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is met meer dan 850 instituten die graden kunnen toekennen of cursussen kunnen aanbieden die tot graden leiden een markt met veel concurrentie. Het Verenigd Koninkrijk staat ook bekend om de hoge onderwijskwaliteit, brede erkenning van graden en hoge studenttevredenheidsniveaus. Britse universiteiten trekken studenten aan van over de hele wereld, en dat geldt ook voor veel van de vervolgopleidingen en hogere onderwijsinstituten. Het Britse hoger onderwijs wordt echter met unieke uitdagingen geconfronteerd wanneer het neerkomt op werving van zowel binnenlandse als internationale studenten.

Door de grote variëteit aan Britse vervolgopleidingen en hogere onderwijsinstituten moet elke individuele instelling haar specifieke wervingsbehoeften en haar ideale studentenmarkt vaststellen. Sommige hogere onderwijsinstituten proberen een breed spectrum van studenten aan te trekken, variërend van studenten uit het voortgezet onderwijs tot volwassenen. Andere richten zich op een zeer specifieke groep potentiële kandidaten voor beroeps- of cultuuropleidingen. De strategie van een hoger onderwijsinstituut kan ook variëren afhankelijk van de demografische studentenpopulatie waar deze opleiding zich op richt, de lesmethode, de studieduur en de instapvereisten.

Met zo veel variabelen die een rol spelen bij de werving in het hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is het van belang om de juiste middelen en de juiste partner voor uw wervingsstrategieën te kiezen. Vermijd een aanpak waarbij niet wordt gedifferentieerd en kies voor Keystone Academic Solutions. Onze wervingsstrategieën op maat worden ontworpen voor uw behoeften en ons team van internationale specialisten beschikt over de vaardigheden en de ervaring die nodig is om de beste oplossingen voor uw hoger onderwijsinstituut te vinden.

Keystone is al meer dan tien jaar toonaangevend in internationale en binnenlandse studentenwerving. We helpen u bij het identificeren van de studenten die het meeste potentieel hebben om te slagen. Met onze gerichte wervingsstrategieën kunt u zich concentreren op de meest gekwalificeerde kandidaten, vereenvoudiging van het proces en het bieden van een uitstekende dienstverlening. We werken met onderwijsinstituten van allerlei formaat. Het Keystone-team staat altijd voor u klaar om u nieuwe oplossingen aan te bieden wanneer u deze nodig hebt.

Meer informatie

Werving van studenten voor het hoger onderwijs

Als u werkzaam bent in het hoger onderwijs, hebt u vermoedelijk een belang in studentenwerving. Studenten zijn de sleutel tot het succes van een hoger onderwijsinstituut of een universiteit, en wanneer u werkt in het hoger onderwijs, komt dit er feitelijk op neer dat u er vooral bent voor de studenten. Studenten willen instellingen bezoeken die hen helpen om hun academische doelstellingen te bereiken en instellingen willen succesvolle studenten aantrekken. Studenten moeten de universiteiten en scholen kunnen vinden die de services en certificaten bieden die tot lucratieve carrières leiden. Hogere onderwijsinstellingen moeten studenten kunnen vinden die kunnen uitblinken in de opleidingen en kunnen floreren in de omgeving die door de instellingen worden aangeboden. Studenten zijn op zoek naar onderwijsinstellingen die passen bij hun identiteit als individu en universiteiten en hogere onderwijsinstellingen zijn op zoek naar studenten die daadwerkelijk afstuderen en via hun prestaties reclame maken voor het merk van de school. Werving is de manier waarop studenten en universiteiten vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Studentenwerving is echter meer dan alleen een studentprofiel bij een bijbehorend instituut zoeken. Talloze factoren zijn zowel van invloed op de keuzen van de studenten als op hun kans van slagen. In goede studentenwervingsstrategieën komen al deze factoren aan bod, zodat studenten alles hebben wat ze nodig hebben om onderbouwde keuzen te maken.

Studentenwerving is nooit eenvoudig geweest. Nu onze communicatie en interacties echter voornamelijk verlopen via digitale technologie, zijn strategieën voor het werven van studenten echter nog complexer geworden. Praktisch elk hoger onderwijsinstituut gebruikt momenteel een bepaalde vorm van digitale technologie om potentiële studenten te werven. Wervingsprofessionals melden bovendien dat ze steeds grotere delen van hun budget en tijd besteden aan online en digitale marketing. Studentenwerving hoeft echter niet complex of duur te zijn. Bij Keystone Academic Solutions kunt u terecht voor al uw studentenwervings- en marketingbehoeften. Studenten zoeken al meer dan tien jaar lang opleidingen via de interactieve websites van Keystone. Met ons gebruiksvriendelijke, complete wervingssysteem wordt het gemakkelijk om contacten te leggen met studenten. Dankzij onze meertalige website is uw instituut bovendien uitstekend vindbaar. Het op maat gemaakte wervingssysteem van Keystone voorziet in uw behoeften, zodat u zich niet meer bezig hoeft te houden met de dagelijkse beslommeringen van studentenwerving en zodat de juiste studenten uw opleidingen weten te vinden.