Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Werving van studenten voor het hoger onderwijs

Als u werkzaam bent in het hoger onderwijs, hebt u vermoedelijk een belang in studentenwerving. Studenten zijn de sleutel tot het succes van een hoger onderwijsinstituut of een universiteit, en wanneer u werkt in het hoger onderwijs, komt dit er feitelijk op neer dat u er vooral bent voor de studenten. Studenten willen instellingen bezoeken die hen helpen om hun academische doelstellingen te bereiken en instellingen willen succesvolle studenten aantrekken. Studenten moeten de universiteiten en scholen kunnen vinden die de services en certificaten bieden die tot lucratieve carrières leiden. Hogere onderwijsinstellingen moeten studenten kunnen vinden die kunnen uitblinken in de opleidingen en kunnen floreren in de omgeving die door de instellingen worden aangeboden. Studenten zijn op zoek naar onderwijsinstellingen die passen bij hun identiteit als individu en universiteiten en hogere onderwijsinstellingen zijn op zoek naar studenten die daadwerkelijk afstuderen en via hun prestaties reclame maken voor het merk van de school. Werving is de manier waarop studenten en universiteiten vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Studentenwerving is echter meer dan alleen een studentprofiel bij een bijbehorend instituut zoeken. Talloze factoren zijn zowel van invloed op de keuzen van de studenten als op hun kans van slagen. In goede studentenwervingsstrategieën komen al deze factoren aan bod, zodat studenten alles hebben wat ze nodig hebben om onderbouwde keuzen te maken.

Studentenwerving is nooit eenvoudig geweest. Nu onze communicatie en interacties echter voornamelijk verlopen via digitale technologie, zijn strategieën voor het werven van studenten echter nog complexer geworden. Praktisch elk hoger onderwijsinstituut gebruikt momenteel een bepaalde vorm van digitale technologie om potentiële studenten te werven. Wervingsprofessionals melden bovendien dat ze steeds grotere delen van hun budget en tijd besteden aan online en digitale marketing. Studentenwerving hoeft echter niet complex of duur te zijn. Bij Keystone Academic Solutions kunt u terecht voor al uw studentenwervings- en marketingbehoeften. Studenten zoeken al meer dan tien jaar lang opleidingen via de interactieve websites van Keystone. Met ons gebruiksvriendelijke, complete wervingssysteem wordt het gemakkelijk om contacten te leggen met studenten. Dankzij onze meertalige website is uw instituut bovendien uitstekend vindbaar. Het op maat gemaakte wervingssysteem van Keystone voorziet in uw behoeften, zodat u zich niet meer bezig hoeft te houden met de dagelijkse beslommeringen van studentenwerving en zodat de juiste studenten uw opleidingen weten te vinden.

Internationale studenten werven voor universiteiten in 2018

Internationaal onderwijs is een van de grootste en snelstgroeiende economische sectoren ter wereld. Door betere toegang tot basisonderwijs en voortgezet onderwijs, evenals toenemende welvaart en kansen op de arbeidsmarkt is de wereldwijde studentenpopulatie mobieler dan ooit tevoren. Een studie in het buitenland is tegenwoordig een van de belangrijkste factoren voor het succesvol afronden van een studie. Het aantal in het buitenland studerende studenten uit China is gestegen naar meer dan 700.000 per jaar en uit India gaan momenteel jaarlijks bijna 200.000 studenten in het buitenland studeren. Met dergelijke aantallen is het niet vreemd dat werving van internationale studenten een aandachtspunt is geworden voor toelatingscommissies van universiteiten. Internationale studenten vertegenwoordigen een waardevol en dynamisch potentieel voor universiteiten. Het werven van studenten in het buitenland kent echter geheel unieke uitdagingen. Naarmate de vraag naar internationale opleidingen toeneemt, nemen ook de behoeften van toelatingscommissies van universiteiten toe. Keystone Academic Solutions beschikt over de middelen om uw plan voor werving van internationale studenten op te zetten.

Bij Keystone Academic Solutions begrijpen we hoe complex het is om internationale studenten te werven. Dankzij meer dan tien jaar ervaring is ons team erop voorbereid om in al uw wervingsbehoeften te voorzien. We bieden een op maat gemaakt wervingsplan voor uw specifieke instituut. Ons systeem biedt de hoogste omzettingspercentages voor gekwalificeerde aanvragen voor een zeer gunstige prijs. We gaan de uitdagingen op het gebied van werving van internationale studenten aan en pakken veelvoorkomende toelatingsproblemen aan met een multifunctionele aanpak van uw marketing en communicatie. Ons wervingssysteem op maat is gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor uw inschrijvingsdoelen.

Sinds 2002 biedt Keystone Academic Solutions een totaalaanpak voor internationale werving en toelating die de beslommeringen wegneemt die met de communicatie met internationale studenten wordt geassocieerd. Dankzij de meertalige strategie van Keystone kan uw school maximaal aanwezig zijn op relevante studentenmarkten. U kunt tijd en geld besparen met onze geïntegreerde systemen waarmee u zich kunt richten op en contact kunt leggen met alleen de best gekwalificeerde studenten, zodat de werkdag van de toelatingscommissie gemakkelijker en efficiënter wordt. Stop met het verspillen van tijd aan niet-gekwalificeerde aanvragen en laat Keystone Academic Solutions het werk voor u doen. We ontwerpen uw wervingsmiddelen op maat zodat uw toelatingspersoneel potentiële studentenmarkten direct kan herkennen, het aanvraagproces wordt gestroomlijnd en de handmatige werkbelasting wordt beperkt. En het belangrijkste is dat doordat Keystone zich concentreert op geïndividualiseerde wervingsplannen, u zich kunt concentreren op de echt belangrijke zaken: zorgen dat de studiedromen van uw studenten werkelijkheid worden.

Meer informatie

Werving van internationale universitaire studenten

Het is gemakkelijk om ervan uit te gaan dat studentenwervingsstrategieën zowel voor binnenlandse als buitenlandse studenten hetzelfde zijn. Het werven van binnenlandse studenten brengt echter zijn eigen unieke uitdagingen met zich mee. Hoewel zowel binnenlandse als buitenlandse studenten rekening houden met de waarde van hun opleidingsvooruitzichten en op zoek zijn naar een gedegen rendement, maken binnenlandse studenten, vooral in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten, zich steeds meer zorgen over hun vooruitzichten na het afstuderen in verband met de stijgende kosten van hoger onderwijs. Uit trends in de sector blijkt dat studenten kritischer zijn ten opzichte van het carrièrepotentieel van graden, kritischer zijn met betrekking tot de kosten van opleidingen en zich verplicht voelen hun investering in een graad zowel financieel als persoonlijk te rechtvaardigen. Bovendien is de demografische samenstelling van potentiële studenten aan het veranderen. Universiteiten worden geconfronteerd met een groeiend aantal aanvragen van niet-traditionele studenten, studenten met ouders zonder een academische graad en studenten die overstappen van de ene naar de andere studie. Dit betekent dat veel wervingsstrategieën die zich in het verleden hebben bewezen, niet langer tot dezelfde resultaten leiden. En omdat werving nauw is verbonden met inschrijving, behoud van studenten en het profiel van een instelling, staan wervers in het hoger onderwijs onder grote druk om gekwalificeerde kandidaten te genereren terwijl ze ook aan hun wervingsdoelstellingen moeten voldoen. Het is dan ook niet vreemd dat zo veel wervingsstrategieën uitermate gecompliceerd en chaotisch overkomen.

Studentenwerving hoeft echter gelukkig niet complex of tijdrovend te zijn. Bij Keystone Academic Solutions hebben we een uitgebreid studentenwervingssysteem ontwikkeld waarin zoekopdrachten van studenten vroeg in het proces worden ondervangen en studenten rechtstreeks naar uw instituut worden geleid. U hoeft niet achter potentiële kandidaten aan te rennen. In plaats daarvan zorgen de wervingsstrategieën van Keystone ervoor dat gekwalificeerde studenten uit uw doelgroepen uw school en opleidingen moeiteloos weten te vinden. Scholen die op onze interactieve website worden vermeld, kunnen in potentie maandelijks miljoenen studenten bereiken en met onze gepersonaliseerde marketingoplossingen als Lingua en Geo Targeting kunt u uw activiteiten richten op alleen de meest relevante demografische groepen.

Keystone brengt al meer dan tien jaar de juiste studenten in contact met de juiste scholen. Onze uitgebreide wervingspakketten kunnen aan elk doel en aan elk budget worden aangepast. Met de unieke strategieën van Keystone kunt u de voorkeur geven aan specifieke regio's of talen en de zichtbaarheid versterken van opleidingen die overeenkomen met de zoektrends van studenten. Onze vertrouwde wervingsoplossingen bieden superieure waarde en met onze ingebouwde analyses kunt u snel zien wat het beste werkt, zodat u de kansen dat u contact legt met de beste studenten voor uw opleidingen kunt verhogen. Keystone begrijpt dat voor de hedendaagse student het ultieme wervingsmiddel een positieve ervaring en individuele aandacht is. We concentreren ons op het sturen van al uw online digitale wervingsbehoeften, zodat uw deskundige leden van de toelatingscommissie de handen vrij hebben om die zo belangrijke persoonlijke accenten te leggen.

Meer informatie

Studentenwervingssoftware (SAAS) 2018

Studentenwerving is geen nieuwe ontwikkeling in de sector hoger onderwijs. Universiteiten en scholen hebben altijd wervingsstrategieën gehanteerd om hun studentenbestand op peil te houden en uit te breiden. Door de verschuiving naar digitale media vertrouwen meer scholen en instituten nu echter op software en IT voor hun wervings- en toelatingsbehoeften. En ze profiteren van deze inspanningen. Kortom, de hedendaagse student is verbonden met de wereld. Bijna elk aspect van het leven van de moderne student is aan technologie gekoppeld, en de effectiefste manier om contacten te leggen met potentiële studenten is via online digitale platforms.

Volgens brancheonderzoek zijn internetfunctionaliteit en -strategieën de beste manier voor universiteiten om studenten te werven en toe te laten. E-mailcampagnes, gebruiksvriendelijke websites en online werving leveren de beste resultaten op voor scholen die zo veel mogelijk gekwalificeerde studenten wil bereiken. Digitale wervingsstrategieën en toelatingssoftware vereisen echter veel onderhoud en technologische deskundigheid. Zelfs scholen met speciale IT-teams voor werving ervaren dat het enorm veel tijd en moeite kost om institutionele wervings- en toelatingssoftware te ontwikkelen en te optimaliseren.

Uw studentenwervingssoftware zou geen tijd en geld moeten weghalen bij de persoonlijkere wervingsactiviteiten. Daarom heeft Keystone Academic Solutions het intuïtieve wervingsbeheercentrum SmartHub ontwikkeld. SmartHub is wervingssoftware op maat die in al uw studentenwervingsbehoeften voorziet en u alle juiste middelen biedt om de best gekwalificeerde studenten te vinden en contact met hen te leggen. Met SmartHub kunt u communiceren met potentiële studenten, verkeer en opleidingsspecifieke demografische gegevens analyseren, de opleidingen beheren waarmee u adverteert en direct zien of uw marketingcampagnes succes hebben.

Keystone loopt al sinds 2002 voorop op het gebied van digitale marketing voor hoger onderwijs Uw Keystone SmartHub biedt u directe toegang tot onze ervaring op het gebied van online studentenwerving. Ook wordt ons gebruiksvriendelijke systeem direct in uw bestaande systeem geïntegreerd. Met Keystone hebt u geen last meer van problemen met studentenwerving en kunt u zich met een gerust hart concentreren op de individuele behoeften van uw studenten.

Meer informatie

Beste studentwervingsstrategieën voor universiteiten

Hoewel studentenwerving een essentieel aspect is van het succes van een school, blijkt uit onderzoek dat minder dan de helft van alle hogere onderwijsinstituten een duidelijke strategie heeft die de ontwikkeling van hun wervingsinitiatieven bepaalt. Dit is niet echt verrassend, gezien de snelle toename van wervingsbehoeften en de talloze verkrijgbare tools met verschillende efficiëntieniveaus. Internet is misschien wel de belangrijkste, maar nog steeds grotendeels onbenutte bron voor studentenwerving. Persoonlijke technieken, zoals open dagen en beurzen, zijn nog steeds effectieve methoden om studenten te werven, maar online strategieën en elektronische wervingsstrategieën worden steeds vaker de meest succesvolle manieren om contact te leggen met potentiële studenten. Deze methoden worden nog belangrijker wanneer een school studenten wil werven in het buitenland. Niet alle digitale wervingsstrategieën zijn echter de moeite of de kosten waard, en wat voor de ene school werkt, werkt niet altijd even goed voor een andere.

Daarom werkt Keystone Academic Solutions met u samen om uw wervingsbehoeften te analyseren en uw ideale studentenwervingsstrategie te ontwikkelen. Onze bewezen digitale wervingstools kunnen worden aangepast aan de grootte, locatie en doelstellingen van uw instituut. Ook bieden we een doorlopende beoordeling van het succes van uw strategieën. Dit betekent dat u direct kunt zien wie uw profiel bekijkt en wie naar uw opleidingen zoekt. Keystone biedt u de mogelijkheid om de optimale demografische samenstelling van uw studentenbestand te identificeren en u rechtstreeks op die studenten te richten met relevante wervingsmethoden die gekwalificeerde studenten zullen aantrekken. Ook kunt u met onze gespecialiseerde wervingsmiddelen reageren op veranderingen in de doelstellingen van uw instituut en op trends in de zoekgewoonten van studenten, die aan verandering onderhevig zijn.

Keystone weet dat studentenwerving een direct effect heeft op het voortbestaan en het succes van uw school. Ook begrijpen we dat het een uitdaging is om een evenwicht te zoeken tussen de behoefte om het aantal gekwalificeerde kandidaten te verhogen en de kwaliteit van het studentenbestand te verbeteren. Naast de stijgende kosten van werving worden universiteiten en scholen geconfronteerd met een steeds selectiever potentieel studentenbestand. Met de strategieën van Keystone kunt u uw doelstellingen voor prestatienormen bereiken zonder dat dit ten koste gaat van uw verwachtingen. Wanneer u kiest voor Keystone Academic Solutions voor uw studentenwervingsstrategie, helpen wij u om de kwaliteit en diversiteit van uw studentenbestand te bevorderen. Ook bieden we de hoogste ROI in de sector. Onze studentenwervingsspecialisten weten dat wanneer hogere onderwijsinstellingen en universiteiten contact maken met de juiste studenten, iedereen slaagt.

Meer informatie

Werving van studenten voor het hoger onderwijs in 2017

Zo op het oog lijkt studentenwerving wel een beetje op traditionele verkoop. Feitelijk is studentenwerving een poging om uw hogere onderwijsinstelling of universiteit te ‘verkopen’ aan een student en deze student te overtuigen om uw product, namelijk hun opleiding, bij u aan te schaffen. Voor de hedendaagse student is hoger onderwijs echter veel meer dan alleen een product. Een graad is een identiteit. Een graad is een investering. Een graad is de toekomst voor een student.

En om het verhaal nog ingewikkelder te maken: millennials zijn steeds meer op hun hoede voor traditionele marketingtechnieken en veel meer gericht op kwaliteit, waarde en integriteit. Kortom, om de hedendaagse student te kunnen werven, hebt u veel meer nodig dan hippe advertenties of een sluw verkooppraatje. De sleutel tot werving van de hedendaagse student is contact. Uw potentiële studenten zijn op zoek naar direct en persoonlijk contact met elk instituut waarmee ze in aanraking komen. Ze verwachten dat deze contacten authentiek en informatief zijn. Ook negeren ze vaak opvallende marketingtrucs. Voor wervingsprofessionals van universiteiten vormt deze nieuwe generatie studenten een unieke en interessante uitdaging.

Bij Keystone Academic zijn we de uitdaging aangegaan om millennialstudenten te werven. Alles wat we doen, is geoptimaliseerd om studenten een zinvolle en tastbare wervingsbeleving te bieden. De unieke strategie van Keystone is erop gericht om zo vroeg mogelijk in hun zoektocht naar hoger onderwijs contact te leggen met studenten door gebruik te maken van generieke zoekopdrachten zonder merkaanduiding. We maken opleidingen en scholen zichtbaar in meer dan 40 talen, zodat studenten uw profiel kunnen vinden, ongeacht hun locatie. Dit betekent dat studenten opleidingen en scholen die op de websites van Keystone worden vermeld, kunnen vinden zoals ze al hun informatie vinden: bovenaan hun zoekresultaten in alle populairste zoekmachines. Studenten vertrouwen Keystone omdat onze zorgvuldig en individueel ontworpen profielpagina's relevante informatie bevatten die aan hun interesses is gerelateerd zonder onnodige advertenties of gimmicks. Uw heldere, goed toegankelijke profiel nodigt studenten uit om contact op te nemen met de leden van uw toelatingscommissie, en ons wervingssysteem op maat zorgt ervoor dat die aanvragen afkomstig zijn van gekwalificeerde potentiële studenten.

Keystone werft al sinds 2002 wereldwijd studenten voor universiteiten en scholen. De afgelopen tien jaar zijn de technologie en de studenten sterk veranderd. Keystone beschikt over de ervaring om zich continu aan te passen aan en in te spelen op de behoeften van studenten en instituten. Onze op gegevens gebaseerde wervingsstrategieën maken indruk bij studenten omdat we vooral belang hechten aan nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen, en onze services reageren op veranderingen in het studentenwervingslandschap. Met Keystone als wervingspartner beschikt u altijd over de juiste oplossingen voor het werven van de juiste studenten.

Meer informatie

Studentenwervingsbureaus voor hoger onderwijs in 2017

De afgelopen jaren is studentenwerving zowel essentieel als steeds ingewikkelder geworden. Hogere onderwijsinstituten moeten continu naar een evenwicht zoeken tussen de noodzaak om meer studenten in te schrijven zodat ze uitstekende diensten kunnen blijven aanbieden en de noodzaak om alleen de best gekwalificeerde studenten in te schrijven zodat de kwaliteit van het instituut hoog blijft. Scholen moeten bovendien rekening houden met de veranderende demografische studentenpopulatie en de diversiteit van hun academische behoeften. Nu studenten zich steeds bewuster worden van het daadwerkelijke ROI van het hoger onderwijs en de hoge studieschuld die hen boven het hoofd hangt, wordt er duidelijk naar gestreefd om het hoger onderwijs toegankelijker, betaalbaarder en relevanter voor de wereldwijde arbeidsmarkt te maken.

Naast traditionele academische structuren en instructiemethoden bieden veel instituten tegenwoordig uitgebreide mogelijkheden om online en op afstand te leren. Ook worden momenteel vaak studentenwervingsbureaus ingezet om de werving en inschrijving van studenten voor deze nieuwe generatie opleidingen te beheren. De samenwerking tussen fysieke instituten en beheersinstellingen voor online opleidingen brengt echter nieuwe uitdagingen met zich mee voor de studentenwervingssector, en zowel bureaus als scholen kunnen hierbij profiteren van gespecialiseerd advies.

Keystone Academic Solutions loopt als sinds 2002 voorop op het gebied van digitale studentenwerving. Ons team heeft de gecombineerde ervaring en visie om op onderzoek gebaseerde aanbevelingen en op de toekomst gerichte oplossingen voor moderne studentenwervingsplannen te bieden. We kennen de markt en kunnen inspelen op trends, zodat u uw strategieën kunt optimaliseren om ervoor te zorgen dat u de meest gekwalificeerde aanvragen ontvangt. Onze onbeperkte wervingspakketten bieden de beste waarde en garanderen een positief ROI voor uw opleidingen. Bij Keystone promoten we uw opleidingen op generieke wijze, dus ongeacht waar uw potentiële studenten zich bevinden, ongeacht hun academische doelen, u vindt de juiste studenten om zich in uw school te ontwikkelen en te slagen voor hun opleiding.

Meer informatie

Werving voor hogere onderwijsinstellingen in de Verenigde Staten

Regionale onderwijsinstellingen zijn al tientallen jaren een belangrijke vorm van het hoger onderwijs in de Verenigde Staten. De profielen van regionale onderwijsinstellingen en hun studenten veranderen echter snel. Regionale onderwijsinstellingen, die specifiekere cursussen aanbieden in kleinere klassen, worden steeds aantrekkelijker voor studenten die op zoek zijn naar hoogwaardig onderwijs en een positief ROI. En regionale onderwijsinstellingen, die zich in het verleden bijna alleen op de lokale markt richtten, werven en trekken nu studenten aan van veel verder weg. Deze veranderingen brengen echter weer heel eigen uitdagingen met zich mee. Studenten erkennen wel dat de lage prijs voor de opleiding en de kleinere klassen op de regionale onderwijsinstellingen een belangrijk voordeel zijn, maar de enorme hoeveelheid regionale onderwijsinstellingen maakt het lastig voor individuele scholen om te concurreren op provinciaal, landelijk of zelfs internationaal niveau.

Regionale onderwijsinstellingen hebben misschien wel de visie en de middelen om services op universiteitsniveau aan te bieden aan studenten, maar om te slagen, moeten ze de juiste studenten werven. En hoewel regionale onderwijsinstellingen vaak ervaring hebben met studentenwerving, kunnen hun bestaande strategieën en middelen voor lokale werving niet altijd effectief worden omgezet naarmate de wervingsbehoeften toenemen en in een grotere regio wordt geworven. Naar buiten gerichte regionale onderwijsinstellingen hebben wervingsstrategieën nodig die hun unieke kenmerken benadrukken en in het verlengde liggen van hun services waarbij studenten centraal staan.

Keystone Academic Solutions biedt alle middelen die u nodig hebt om een geoptimaliseerde wervingsstrategie voor een regionale onderwijsinstelling op te zetten en te onderhouden, zonder alle beslommeringen. Keystone heeft meer dan tien jaar ervaring en onze studentenwervingsservices kunnen aan uw behoeften worden aangepast. Ongeacht of uw instituut niet alleen lokaal, maar ook in een groter gebied aantrekkelijk wil zijn, studenten wil werven binnen een grotere binnenlandse markt, of internationale studenten wil aantrekken, de studentenwervingsservices van Keystone helpen u bij het opbouwen van uw merk en het vergroten van uw bereik. Wanneer u uw school of opleiding vermeldt bij Keystone, kunnen studenten u vinden via generieke zoekopdrachten en kunnen gekwalificeerde studenten via onze profielpagina's op maat direct contact opnemen met uw toelatingscommissie.

Meer informatie

Werving voor hogere onderwijsinstellingen in het Verenigd Koninkrijk

Het hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is met meer dan 850 instituten die graden kunnen toekennen of cursussen kunnen aanbieden die tot graden leiden een markt met veel concurrentie. Het Verenigd Koninkrijk staat ook bekend om de hoge onderwijskwaliteit, brede erkenning van graden en hoge studenttevredenheidsniveaus. Britse universiteiten trekken studenten aan van over de hele wereld, en dat geldt ook voor veel van de vervolgopleidingen en hogere onderwijsinstituten. Het Britse hoger onderwijs wordt echter met unieke uitdagingen geconfronteerd wanneer het neerkomt op werving van zowel binnenlandse als internationale studenten.

Door de grote variëteit aan Britse vervolgopleidingen en hogere onderwijsinstituten moet elke individuele instelling haar specifieke wervingsbehoeften en haar ideale studentenmarkt vaststellen. Sommige hogere onderwijsinstituten proberen een breed spectrum van studenten aan te trekken, variërend van studenten uit het voortgezet onderwijs tot volwassenen. Andere richten zich op een zeer specifieke groep potentiële kandidaten voor beroeps- of cultuuropleidingen. De strategie van een hoger onderwijsinstituut kan ook variëren afhankelijk van de demografische studentenpopulatie waar deze opleiding zich op richt, de lesmethode, de studieduur en de instapvereisten.

Met zo veel variabelen die een rol spelen bij de werving in het hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is het van belang om de juiste middelen en de juiste partner voor uw wervingsstrategieën te kiezen. Vermijd een aanpak waarbij niet wordt gedifferentieerd en kies voor Keystone Academic Solutions. Onze wervingsstrategieën op maat worden ontworpen voor uw behoeften en ons team van internationale specialisten beschikt over de vaardigheden en de ervaring die nodig is om de beste oplossingen voor uw hoger onderwijsinstituut te vinden.

Keystone is al meer dan tien jaar toonaangevend in internationale en binnenlandse studentenwerving. We helpen u bij het identificeren van de studenten die het meeste potentieel hebben om te slagen. Met onze gerichte wervingsstrategieën kunt u zich concentreren op de meest gekwalificeerde kandidaten, vereenvoudiging van het proces en het bieden van een uitstekende dienstverlening. We werken met onderwijsinstituten van allerlei formaat. Het Keystone-team staat altijd voor u klaar om u nieuwe oplossingen aan te bieden wanneer u deze nodig hebt.

Meer informatie

"Keystone Academic Solutions is voor ons altijd een toonaangevende presteerder op het gebied van leadgenerering in de campagne, met een accountmanagementteam dat zeer goed met ons samenwerkt. De leads zijn van hoge kwaliteit en we zijn er zeer tevreden over."