Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 1-6 Mälardalen-universiteit Zweden

"Op de Mälardalen-universiteit werken we sinds 2012 samen met Keystone Academic Solutions en we zijn zeer tevreden over de samenwerking. Deze had en heeft nog steeds een groot effect op ons bereik van potentiële internationale studenten en we zien werken met Keystone als een van de beste investeringen in werving van internationale studenten."

Johanna Forsström
Werving van internationale studenten
Mälardalen-universiteit Zweden

Studentenwervingsbureaus

De afgelopen jaren is studentenwerving zowel essentieel als steeds ingewikkelder geworden. Hogere onderwijsinstituten moeten continu naar een evenwicht zoeken tussen de noodzaak om meer studenten in te schrijven zodat ze uitstekende diensten kunnen blijven aanbieden en de noodzaak om alleen de best gekwalificeerde studenten in te schrijven zodat de kwaliteit van het instituut hoog blijft. Scholen moeten bovendien rekening houden met de veranderende demografische studentenpopulatie en de diversiteit van hun academische behoeften. Nu studenten zich steeds bewuster worden van het daadwerkelijke ROI van het hoger onderwijs en de hoge studieschuld die hen boven het hoofd hangt, wordt er duidelijk naar gestreefd om het hoger onderwijs toegankelijker, betaalbaarder en relevanter voor de wereldwijde arbeidsmarkt te maken.

Naast traditionele academische structuren en instructiemethoden bieden veel instituten tegenwoordig uitgebreide mogelijkheden om online en op afstand te leren. Ook worden momenteel vaak studentenwervingsbureaus ingezet om de werving en inschrijving van studenten voor deze nieuwe generatie opleidingen te beheren. De samenwerking tussen fysieke instituten en beheersinstellingen voor online opleidingen brengt echter nieuwe uitdagingen met zich mee voor de studentenwervingssector, en zowel bureaus als scholen kunnen hierbij profiteren van gespecialiseerd advies.

Keystone Academic Solutions loopt als sinds 2002 voorop op het gebied van digitale studentenwerving. Ons team heeft de gecombineerde ervaring en visie om op onderzoek gebaseerde aanbevelingen en op de toekomst gerichte oplossingen voor moderne studentenwervingsplannen te bieden. We kennen de markt en kunnen inspelen op trends, zodat u uw strategieën kunt optimaliseren om ervoor te zorgen dat u de meest gekwalificeerde aanvragen ontvangt. Onze onbeperkte wervingspakketten bieden de beste waarde en garanderen een positief ROI voor uw opleidingen. Bij Keystone promoten we uw opleidingen op generieke wijze, dus ongeacht waar uw potentiële studenten zich bevinden, ongeacht hun academische doelen, u vindt de juiste studenten om zich in uw school te ontwikkelen en te slagen voor hun opleiding.