Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 1-5 SABI

"Keystone Academic Solutions was de meest effectieve online leadgenereringsoplossing die ons hielp om studenten te werven in de landen waar we ons internationaal op richten."

Souzan S. Azizian, DBA
Opleidingsdirecteur en hoofd internationale ontwikkeling
SABI

Studenten werven

Zo op het oog lijkt studentenwerving wel een beetje op traditionele verkoop. Feitelijk is studentenwerving een poging om uw hogere onderwijsinstelling of universiteit te ‘verkopen’ aan een student en deze student te overtuigen om uw product, namelijk hun opleiding, bij u aan te schaffen. Voor de hedendaagse student is hoger onderwijs echter veel meer dan alleen een product. Een graad is een identiteit. Een graad is een investering. Een graad is de toekomst voor een student.

En om het verhaal nog ingewikkelder te maken: millennials zijn steeds meer op hun hoede voor traditionele marketingtechnieken en veel meer gericht op kwaliteit, waarde en integriteit. Kortom, om de hedendaagse student te kunnen werven, hebt u veel meer nodig dan hippe advertenties of een sluw verkooppraatje. De sleutel tot werving van de hedendaagse student is contact. Uw potentiële studenten zijn op zoek naar direct en persoonlijk contact met elk instituut waarmee ze in aanraking komen. Ze verwachten dat deze contacten authentiek en informatief zijn. Ook negeren ze vaak opvallende marketingtrucs. Voor wervingsprofessionals van universiteiten vormt deze nieuwe generatie studenten een unieke en interessante uitdaging.

Bij Keystone Academic zijn we de uitdaging aangegaan om millennialstudenten te werven. Alles wat we doen, is geoptimaliseerd om studenten een zinvolle en tastbare wervingsbeleving te bieden. De unieke strategie van Keystone is erop gericht om zo vroeg mogelijk in hun zoektocht naar hoger onderwijs contact te leggen met studenten door gebruik te maken van generieke zoekopdrachten zonder merkaanduiding. We maken opleidingen en scholen zichtbaar in meer dan 40 talen, zodat studenten uw profiel kunnen vinden, ongeacht hun locatie. Dit betekent dat studenten opleidingen en scholen die op de websites van Keystone worden vermeld, kunnen vinden zoals ze al hun informatie vinden: bovenaan hun zoekresultaten in alle populairste zoekmachines. Studenten vertrouwen Keystone omdat onze zorgvuldig en individueel ontworpen profielpagina's relevante informatie bevatten die aan hun interesses is gerelateerd zonder onnodige advertenties of gimmicks. Uw heldere, goed toegankelijke profiel nodigt studenten uit om contact op te nemen met de leden van uw toelatingscommissie, en ons wervingssysteem op maat zorgt ervoor dat die aanvragen afkomstig zijn van gekwalificeerde potentiële studenten.

Keystone werft al sinds 2002 wereldwijd studenten voor universiteiten en scholen. De afgelopen tien jaar zijn de technologie en de studenten sterk veranderd. Keystone beschikt over de ervaring om zich continu aan te passen aan en in te spelen op de behoeften van studenten en instituten. Onze op gegevens gebaseerde wervingsstrategieën maken indruk bij studenten omdat we vooral belang hechten aan nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen, en onze services reageren op veranderingen in het studentenwervingslandschap. Met Keystone als wervingspartner beschikt u altijd over de juiste oplossingen voor het werven van de juiste studenten.