Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 1-3 Southern Illinois University Edwardsville

“We konden onze wervingsinitiatieven uitbreiden naar zo veel internationale studenten. Keystone Academic Solutions is een zeer waardevolle investering gebleken voor SIUE.”

Todd Burrell
Directeur toelatingen
SIUE

Studentenwervingssoftware

Studentenwerving is geen nieuwe ontwikkeling in de sector hoger onderwijs. Universiteiten en scholen hebben altijd wervingsstrategieën gehanteerd om hun studentenbestand op peil te houden en uit te breiden. Door de verschuiving naar digitale media vertrouwen meer scholen en instituten nu echter op software en IT voor hun wervings- en toelatingsbehoeften. En ze profiteren van deze inspanningen. Kortom, de hedendaagse student is verbonden met de wereld. Bijna elk aspect van het leven van de moderne student is aan technologie gekoppeld, en de effectiefste manier om contacten te leggen met potentiële studenten is via online digitale platforms.

Volgens brancheonderzoek zijn internetfunctionaliteit en -strategieën de beste manier voor universiteiten om studenten te werven en toe te laten. E-mailcampagnes, gebruiksvriendelijke websites en online werving leveren de beste resultaten op voor scholen die zo veel mogelijk gekwalificeerde studenten wil bereiken. Digitale wervingsstrategieën en toelatingssoftware vereisen echter veel onderhoud en technologische deskundigheid. Zelfs scholen met speciale IT-teams voor werving ervaren dat het enorm veel tijd en moeite kost om institutionele wervings- en toelatingssoftware te ontwikkelen en te optimaliseren.

Uw studentenwervingssoftware zou geen tijd en geld moeten weghalen bij de persoonlijkere wervingsactiviteiten. Daarom heeft Keystone Academic Solutions het intuïtieve wervingsbeheercentrum SmartHub ontwikkeld. SmartHub is wervingssoftware op maat die in al uw studentenwervingsbehoeften voorziet en u alle juiste middelen biedt om de best gekwalificeerde studenten te vinden en contact met hen te leggen. Met SmartHub kunt u communiceren met potentiële studenten, verkeer en opleidingsspecifieke demografische gegevens analyseren, de opleidingen beheren waarmee u adverteert en direct zien of uw marketingcampagnes succes hebben.

Keystone loopt al sinds 2002 voorop op het gebied van digitale marketing voor hoger onderwijs Uw Keystone SmartHub biedt u directe toegang tot onze ervaring op het gebied van online studentenwerving. Ook wordt ons gebruiksvriendelijke systeem direct in uw bestaande systeem geïntegreerd. Met Keystone hebt u geen last meer van problemen met studentenwerving en kunt u zich met een gerust hart concentreren op de individuele behoeften van uw studenten.