Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 1-1 BI Norwegian Business School

“Investeren in Keystone Academic Solutions is een winstgevende strategie gebleken voor BI Norwegian School of Management...Ik kan deze service absoluut aanbevelen om uw werving van internationale studenten te verbeteren.”

Feite van Dijk
Hogere adviseur internationale relaties
BI Norwegian Business School

Werving van internationale studenten

Internationaal onderwijs is een van de grootste en snelstgroeiende economische sectoren ter wereld. Door betere toegang tot basisonderwijs en voortgezet onderwijs, evenals toenemende welvaart en kansen op de arbeidsmarkt is de wereldwijde studentenpopulatie mobieler dan ooit tevoren. Een studie in het buitenland is tegenwoordig een van de belangrijkste factoren voor het succesvol afronden van een studie. Het aantal in het buitenland studerende studenten uit China is gestegen naar meer dan 700.000 per jaar en uit India gaan momenteel jaarlijks bijna 200.000 studenten in het buitenland studeren. Met dergelijke aantallen is het niet vreemd dat werving van internationale studenten een aandachtspunt is geworden voor toelatingscommissies van universiteiten. Internationale studenten vertegenwoordigen een waardevol en dynamisch potentieel voor universiteiten. Het werven van studenten in het buitenland kent echter geheel unieke uitdagingen. Naarmate de vraag naar internationale opleidingen toeneemt, nemen ook de behoeften van toelatingscommissies van universiteiten toe. Keystone Academic Solutions beschikt over de middelen om uw plan voor werving van internationale studenten op te zetten.

Bij Keystone Academic Solutions begrijpen we hoe complex het is om internationale studenten te werven. Dankzij meer dan tien jaar ervaring is ons team erop voorbereid om in al uw wervingsbehoeften te voorzien. We bieden een op maat gemaakt wervingsplan voor uw specifieke instituut. Ons systeem biedt de hoogste omzettingspercentages voor gekwalificeerde aanvragen voor een zeer gunstige prijs. We gaan de uitdagingen op het gebied van werving van internationale studenten aan en pakken veelvoorkomende toelatingsproblemen aan met een multifunctionele aanpak van uw marketing en communicatie. Ons wervingssysteem op maat is gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor uw inschrijvingsdoelen.

Sinds 2002 biedt Keystone Academic Solutions een totaalaanpak voor internationale werving en toelating die de beslommeringen wegneemt die met de communicatie met internationale studenten wordt geassocieerd. Dankzij de meertalige strategie van Keystone kan uw school maximaal aanwezig zijn op relevante studentenmarkten. U kunt tijd en geld besparen met onze geïntegreerde systemen waarmee u zich kunt richten op en contact kunt leggen met alleen de best gekwalificeerde studenten, zodat de werkdag van de toelatingscommissie gemakkelijker en efficiënter wordt. Stop met het verspillen van tijd aan niet-gekwalificeerde aanvragen en laat Keystone Academic Solutions het werk voor u doen. We ontwerpen uw wervingsmiddelen op maat zodat uw toelatingspersoneel potentiële studentenmarkten direct kan herkennen, het aanvraagproces wordt gestroomlijnd en de handmatige werkbelasting wordt beperkt. En het belangrijkste is dat doordat Keystone zich concentreert op geïndividualiseerde wervingsplannen, u zich kunt concentreren op de echt belangrijke zaken: zorgen dat de studiedromen van uw studenten werkelijkheid worden.