Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Getuigschrift 1-2 Universiteit van Nottingham Trent

"Het team bij Keystone Academic Solutions kent de markt, sociale trends en media. Wanneer u professionele hulp nodig hebt bij de verbetering van uw wervingsprestaties en invoerkwaliteit, zoek dan niet verder."

Prof. Simon Mercado
Adjunct-decaan
Universiteit van Nottingham Trent

Werving van universitaire studenten

Het is gemakkelijk om ervan uit te gaan dat studentenwervingsstrategieën zowel voor binnenlandse als buitenlandse studenten hetzelfde zijn. Het werven van binnenlandse studenten brengt echter zijn eigen unieke uitdagingen met zich mee. Hoewel zowel binnenlandse als buitenlandse studenten rekening houden met de waarde van hun opleidingsvooruitzichten en op zoek zijn naar een gedegen rendement, maken binnenlandse studenten, vooral in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten, zich steeds meer zorgen over hun vooruitzichten na het afstuderen in verband met de stijgende kosten van hoger onderwijs. Uit trends in de sector blijkt dat studenten kritischer zijn ten opzichte van het carrièrepotentieel van graden, kritischer zijn met betrekking tot de kosten van opleidingen en zich verplicht voelen hun investering in een graad zowel financieel als persoonlijk te rechtvaardigen. Bovendien is de demografische samenstelling van potentiële studenten aan het veranderen. Universiteiten worden geconfronteerd met een groeiend aantal aanvragen van niet-traditionele studenten, studenten met ouders zonder een academische graad en studenten die overstappen van de ene naar de andere studie. Dit betekent dat veel wervingsstrategieën die zich in het verleden hebben bewezen, niet langer tot dezelfde resultaten leiden. En omdat werving nauw is verbonden met inschrijving, behoud van studenten en het profiel van een instelling, staan wervers in het hoger onderwijs onder grote druk om gekwalificeerde kandidaten te genereren terwijl ze ook aan hun wervingsdoelstellingen moeten voldoen. Het is dan ook niet vreemd dat zo veel wervingsstrategieën uitermate gecompliceerd en chaotisch overkomen.

Studentenwerving hoeft echter gelukkig niet complex of tijdrovend te zijn. Bij Keystone Academic Solutions hebben we een uitgebreid studentenwervingssysteem ontwikkeld waarin zoekopdrachten van studenten vroeg in het proces worden ondervangen en studenten rechtstreeks naar uw instituut worden geleid. U hoeft niet achter potentiële kandidaten aan te rennen. In plaats daarvan zorgen de wervingsstrategieën van Keystone ervoor dat gekwalificeerde studenten uit uw doelgroepen uw school en opleidingen moeiteloos weten te vinden. Scholen die op onze interactieve website worden vermeld, kunnen in potentie maandelijks miljoenen studenten bereiken en met onze gepersonaliseerde marketingoplossingen als Lingua en Geo Targeting kunt u uw activiteiten richten op alleen de meest relevante demografische groepen.

Keystone brengt al meer dan tien jaar de juiste studenten in contact met de juiste scholen. Onze uitgebreide wervingspakketten kunnen aan elk doel en aan elk budget worden aangepast. Met de unieke strategieën van Keystone kunt u de voorkeur geven aan specifieke regio's of talen en de zichtbaarheid versterken van opleidingen die overeenkomen met de zoektrends van studenten. Onze vertrouwde wervingsoplossingen bieden superieure waarde en met onze ingebouwde analyses kunt u snel zien wat het beste werkt, zodat u de kansen dat u contact legt met de beste studenten voor uw opleidingen kunt verhogen. Keystone begrijpt dat voor de hedendaagse student het ultieme wervingsmiddel een positieve ervaring en individuele aandacht is. We concentreren ons op het sturen van al uw online digitale wervingsbehoeften, zodat uw deskundige leden van de toelatingscommissie de handen vrij hebben om die zo belangrijke persoonlijke accenten te leggen.