Telefonisch contact +47 23 22 72 50

Studentenwerving voor regionale onderwijsinstellingen in het Verenigd Koninkrijk

Het hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is met meer dan 850 instituten die graden kunnen toekennen of cursussen kunnen aanbieden die tot graden leiden een markt met veel concurrentie. Het Verenigd Koninkrijk staat ook bekend om de hoge onderwijskwaliteit, brede erkenning van graden en hoge studenttevredenheidsniveaus. Britse universiteiten trekken studenten aan van over de hele wereld, en dat geldt ook voor veel van de vervolgopleidingen en hogere onderwijsinstituten. Het Britse hoger onderwijs wordt echter met unieke uitdagingen geconfronteerd wanneer het neerkomt op werving van zowel binnenlandse als internationale studenten.

Door de grote variëteit aan Britse vervolgopleidingen en hogere onderwijsinstituten moet elke individuele instelling haar specifieke wervingsbehoeften en haar ideale studentenmarkt vaststellen. Sommige hogere onderwijsinstituten proberen een breed spectrum van studenten aan te trekken, variërend van studenten uit het voortgezet onderwijs tot volwassenen. Andere richten zich op een zeer specifieke groep potentiële kandidaten voor beroeps- of cultuuropleidingen. De strategie van een hoger onderwijsinstituut kan ook variëren afhankelijk van de demografische studentenpopulatie waar deze opleiding zich op richt, de lesmethode, de studieduur en de instapvereisten.

Met zo veel variabelen die een rol spelen bij de werving in het hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is het van belang om de juiste middelen en de juiste partner voor uw wervingsstrategieën te kiezen. Vermijd een aanpak waarbij niet wordt gedifferentieerd en kies voor Keystone Academic Solutions. Onze wervingsstrategieën op maat worden ontworpen voor uw behoeften en ons team van internationale specialisten beschikt over de vaardigheden en de ervaring die nodig is om de beste oplossingen voor uw hoger onderwijsinstituut te vinden.

Keystone is al meer dan tien jaar toonaangevend in internationale en binnenlandse studentenwerving. We helpen u bij het identificeren van de studenten die het meeste potentieel hebben om te slagen. Met onze gerichte wervingsstrategieën kunt u zich concentreren op de meest gekwalificeerde kandidaten, vereenvoudiging van het proces en het bieden van een uitstekende dienstverlening. We werken met onderwijsinstituten van allerlei formaat. Het Keystone-team staat altijd voor u klaar om u nieuwe oplossingen aan te bieden wanneer u deze nodig hebt.